.:Vigrid Forsiden:.

Vil bekjempe blondinevitser
VG 2. mai 2001

Artikkel: Vil bekjempe blondinevitser

VG's tekst under bildet: "NAZI-LEDER: Tore Wilhelm Tvedt (57) styrer nazi-organisasjonen Vigrid som sin egen private sekt."

Her er teksten om Vigrid:

Så langt jeg kan se er poenget fra VG sin side å bruke "nazi"-ordet flest mulig ganger. Nazi ble brukt 5 ganger på den korte teksten.

Vigrid's anmeldelse av blondinevitser
Vigrid 26.april 2001

Anmeldelsen til Riksadvokaten

Ad.: Anmeldelse av ekstremt stygg rasehets mot den Nordiske Blonde Jente og Kvinne!

Vigrid anmelder NRK for rasehets med Mujaffa-spillet
Vigrid 5. november 2003

Anmeldelsen av NRK til Politiet

Ad.: Anmeldelse av NRK og kringkastingssjef John G. Bernander for spredning av ekstremt stygg rasehets mot den Nordiske Blonde Jente og Kvinne.

Vigrid anmelder filmen "Kalde Føtter"
Vigrid 2. november 2006

Anmeldelsen av "Kalde Føtter" til Politiet

Ad.: Anmeldelse av rasehets mot den Nordiske Blonde Jente og Kvinne

Det foregår etter vår oppfatning et politisk styrt globalt folkemord på den hvite rase som fortrenges fra sine landområder og utslettes både kulturelt og fysisk i sine opprinnelige bosettingsområder. Også her i Norge. Den politiske utryddelsespolitikken består av flere elementer som virker sammen.

Et av de viktigste virkemidlene i dette er fornedrelsen av våre nordiske kvinner. I praksis retter rasehetsen og nedvurderingen seg mot den mest sårbare delen av vårt folk. Resultatet viser seg overalt i samfunnet med trakassering og overgrep mot våre nordiske jenter og kvinner.

Flere steder i Norge har vært rystet av en serie voldtekter i de seneste årene som politiet ikke har oppklart og slår ut med hendene i avmakt. I tillegg kommer store mørketall.

Vigrid anmelder NRK for voldsoppfordring mot Siv Jensen
Vigrid 5. april 2006

Anmeldelsen av voldsoppfordringen til Politiet

Ad.: Anmeldelse av NRK og kringkastingssjef John G. Bernander for oppfordring til vold mot Siv Jensen i FRP-spillet.

Voldsspiralen i Norge er kraftig økende og alle gode krefter bør legge seg i selen for å dempe den. Vi har også registrert en kraftig økning i trakassering og voldtekter av nordiske kvinner som vi oppfatter at NRK gir næring til gjennom blant annet det ekstremt rasediskriminerende Mujaffa-spillet hvor hele poenget er å knulle blondiner som fremstilles som de billigste luddere man i det hele tatt kan tenke seg.

Når NRK derfor velger å legge ut FRP-spillet til offentlig forlystelse virker dette fullstendig sykt. Spillet går ut på å score poeng ved å slå stortingsrepresentant Siv Jensen i hodet med en hammer.

Den signaleffekten NRK gir ved en slik voldsoppfordring mot en av våre flotteste offentlige representanter for den nordiske kvinne kan bare få svært negative følger. Både for Siv Jensen spesielt og nordiske kvinner generelt. Særlig sett i kombinasjon med det rasehetsende Mujaffa-spillet.

Lars Vaular rapper om å skyte Siv Jensen i hodet
Kjendis.no 21. april 2010

NRK/Lydverket spiller drepesangen om Siv Jensen

Lars Vaular til AUF på Utøya i 2010
TA 11. juli 2010

Lars Vaular til Utøya i 2010

Etter det vi har erfart høstet Lars Vaular stor jubel for sangen om "Hvem skjøt Siv Jensen".