.:Vigrid Forsiden:.

Putin til NAZI-Imperiet: "Vil dere Høre på Oss NÅ?"
3. mars 2018

Putin's siste Advarsel til Det Anglo-Zionistiske NAZI-Imperiet

Fra første dag som president i Russland har Putin bedt om å bli behandlet med respekt av Det Anglo-Zionistiske Imperiet og dets NAZI-Allianse. Han har appellert til døve ører og kun fått fiendskap, russofobisk hat, forakt og hybrid sivilisasjonskrig som svar. Allerede i 2004 innså Putin at appeller og samrbeidsinvitasjoner var fåfengt og at det eneste alternativet til å bli invadert, okkuppert og delt opp i mindre stater var å modernisere de militære styrkene til et nivå hvor han ikke behøvde be om respekt og forhandlinger, men at Anglo-Zionistene selv innså at det var det eneste alternativet til full atomkrig. Og at de da ville velge forhandlinger.

Mye tyder på at Putin har regnet feil på dette punktet. Det russofobiske hatet er så sterkt blant den russisk-jødiske diasporaen at de nok heller vil utkjempe en atomkrig til siste slutt. Og at den innledes med et overraskende og uanmeldt førsteslag med full innsats av samtlige atomvåpen de har i arsenalet.

Hvis det er det alternativet NAZI_Imperiet faller ned på har de et relativt kort vindu å handle på. De våpnene Putin viste under talen sin den 1. mars i år er samtlige i testfasen av prototyper og ingen av dem er satt i masseproduksjon eller akseptert av det militæret som klar for innsats. Det samme gjelder samtlige andre moderne våpensystemer Russland har vist fram på seierspardene sine 9. mai hvert år på Den Røde plass. Det russiske militæret må altså i en kort tidshorisont basere seg på de gamle velprøvde våpensystemene sine med et par unntak. Kalibr-kryssermissilene og Iskander kortdistanse-rakettene og sikkert et par til. Men hovedmassen av de moderne nye systemene er som sagt under uttesting. Og med et militærbudsjett som utgjør 7% av det amerikanske skjer ikke ting så veldig raskt.

Vår konklusjon er derfor at Putin's tale var politisk og ikke militær med adresse til eget folk i måneden det skal være presidentvalg i Russland og ansvarlige politikere i NAZI-Alliansen (jadaa, jeg vet det er sjeldnere enn troll), men det er verdt å prøve.

Det som nå vil skje er at Anglo-Zionistene er nødt til å øke presset på Putin kraftig. Leveransene av Javelin antipanzer er i gang til Naziregimet i Kiev sammen med økt finansiering, militært utstyr og intensivert angrepstrening utført av USA og Canada spesielt.

Vi vil også se øket press i Syria og muligens går USA inn med bombing av syriske tropper i stor målestokk. USA kan også angripe Nord-Korea eller Iran etter en falsk flagg-operasjon. Et forhold regner vi som sikkert: Anglo-Zionistene og deres NAZI-Allianse tar ikke til vettet og avblåser den russofobiske sivilisasjonskrigen mot Russland. Til det er hatet for sterkt og investeringen og gevinsten for høy.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)