.:Vigrid Forsiden:.

Nina Witoszek - En faglig Skam for UiO og Kolleger
10. februar 2021

Nina må skjerpe seg - UiO må Trene eller Sparke henne

============ Original Message ============
Sent: 09.02.2021, 17:00
From: "Tore Wilhelm Tvedt"
To: nina.witoszek@sum.uio.no med flere

Subject: Nina Witoszek's faglige nivå

Til Nina Witoszek og hennes vitenskapelige kolleger ved UiO sitt Senter for utvikling og miljø.

Vedrørende Nina sitt barnslige og useriøse propagandainnslag i Aftenposten den 14. januar i år med tittelen "Putin eller dissidentene: Hvem skal Norge høre på?"

Nina sitt propagandastykke er på et så lavt faglig nivå at det er nifst. At denne damen er ansatt ved det som skal være landets fremste universitet er ganske enkelt utrolig. Men det er ikke enestående siden den rent kulturmarxistiske hatgruppen C-REX holder hus samme sted.

UiO er med andre ord blitt et senter for ren kulturmarxistisk politisk propaganda og russerhat.

Jeg vil anmode både Nina og hennes kolleger å gjennomgå Nina sin propaganda-artikkel med det utgangspunktet et universitet bør stille til sine vitenskapelige produkter. Med et slikt utgangspunkt ville Nina aldri noensinne engang fått bestått barneskolen med det nivået hun har lagt seg på.

Nina sier selv at hun tar utgangspunkt i såkalte russiske dissidenter og deres framstilling av Putins Russland. Hvis hun mener det er riktig utgangspunkt for en vitenskapelig ansatt ved UiO så inviterer jeg henne til å beskrive norsk politikk utifra mitt og Vigrid sitt utgangspunkt uten noen korreksjon fra det etablerte politiske miljøet. Hun ville fått sparken og det er hva hun burde få etter artikkelen i Aftenposten også.

Når Nina så trekker inn tre personer for å flankere og utvikle egen propaganda velger hun tre kjente russerhatere som Aftenpostens tidligere utsendte til Moskva, Kjell Dragnes, som spådde Putins undergang i artikler allerede i 2011. De to andre er den kjente jødiske homosezuelle aktivisten Masha Gessen som også er en kjent russerhater og som den tredje velger hun den kjente ukrainske jøden og russerhateren, Peter Pomerantsev.

Jeg tror faktisk ikke det går an å senke seg lavere enn det Nina har gjort, men det verste er at hun trekker UiO og alle andre vitenskapelig ansatte med seg ned i dritten. Vel bekomme.

Jeg ønsker dere lykke til med gjennomgangen og skulle dere trenge faglig innspill står jeg med glede til tjeneste.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)