.:Vigrid Forsiden:.

Regjeringens Handlingsplan for Folkemord på Det Norske Folk
8. desember 2020

Islam er Politisk Ondskap satt i System - Kun Jødisk Talmudisme er Verre

============ Original Message ============
Sent: Monday, December 07, 2020 at 7:50 PM
From: "Tore Wilhelm Tvedt"
To: postmottak@smk.dep.no, postmottak@kd.dep.no, postmottak@bfd.dep.no, postmottak@jd.dep.no, utenriksminister@mfa.no, postmottak@asd.dep.no, postmottak@kud.dep.no

Subject: Handlingsplan mot diskriminering av og hat mot muslimer

Til statsminister Erna Solberg og regjeringsmedlemmene Guri Melby, Abid Q. Raja, Kjell Ingolf Ropstad, Monica Mæland, Ine Eriksen Søreide og Torbjørn Røe Isaksen ved stedfortreder Henrik Asheim.

Vedrørende "Handlingsplan mot diskriminering av og hat mot muslimer" 

Navnet på handlingsplanen og hensikten med den er det motsatte av det dere hevder.

Den vireklige og helt åpenbare hensikten er å aksellerere utryddelsen av det etniske norske folk ved hjelp av masseinvasjon av rase- kultur- og sivilisasjonsfremmede humanoider som ikke engang har rett til å smykke seg med tittelene "Menneske".

Det internasjonale folkemordet handlingsplanen vil forsterke er kjent under navnet "The Great Replacement" eller på norsk "Den Store Utskiftingen".

Handlingsplanen er heller ikke spesielt original, men følger som en ren kopi av en tilsvarende handlingsplan for å sikre de jødene fritt spillerom som parasittiske inntrengere utenfra slik at de sammen med sine kristenzionistiske lakeier kan åpne landets grenser for de nevnte sivilisasjonsfremmede hordene.

Når det gjelder spesielt Islamistene, som er det korrekte navnet på følgerne av Islam, har dette i de siste 50 årene ført til en enorm økning i antallet voldtekter, vold, trakassering av norsk ungdom og forfordeling av skatteinntekter fra etniske nordmenn til den invaderende islamske horden.

Resultatet er en katastrofe og vil føre til utryddelse av det norske folk som et resultat av den politikken dere fører. Hvilket helt åpenbart er et helt bevisst mål fra norske regjeringers side de siste 50 årene.

Skulle Islams uhyrlige politiske lære være ukjent for noen av dere linker jeg her en serie opplysningsdokumenter som er utarbeidet av SIAN (Stopp Islamiseringen Av Norge) som er landets fremste eksperter på området.

Her er noen av elementene som jeg synes er verdt å merke seg:

# Islam er et parasittisk uhyre som næres på ikkemuslimenes blod og eiendom.

# Muslimske seksualpredatorer sin adferd overfor va°re kvinner og barn kan anses som en systematisk faktor i det pa°ga°ende folkemordet jamfør FN sine definisjoner.

# Destruksjon av sivilisasjonen, innføring av islamsk terrorisme, import av seksualpredatorer og morderzombier er egnet til a° oppfylle disse vilka°rene for a° anses som folkemord.

Et noe modifisert element:

# Enhver som arbeider for å innføre Islams ondskap her – uansett om det gjøres med vold eller politiske midler – er en trussel mot det norske folks eksistens......

Jeg håper at disse korte utdragene har gjort at dere får lyst til å sette dere inn i Islams ondskap og politiske agenda slik at dere kan begynne å jobbe med å sette det norske folks interesser, vårt demokrati, vårt rettssystem og våre nordiske friheter over Islamisering og utryddelse av vårt norske folk.

Derfor linker jeg opp en artikkel jeg laget for en stund siden hvor samtlige 9 dokumentasjonspamfletter finnes.

Husk at en av fjellvettreglene passer fint for det uføret dere har rotet dere inn i: Det er ingen skam å snu!

Skulle det være noe dere lurer på er det bare å ta kontakt så finner vi ut av det sammen.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)