.:Vigrid Forsiden:.

Nazitrollet i Romerikes Blad utfordres

Selvportrett av Nazitrollet i Romerikes Blad

----- Original Message -----
Sent: Tuesday, May 10, 2016 at 3:09 AM
From: tvedt@mail.com
To: laha@rb.no, olefla@skedsmo.kommune.no
Cc: Ansatte i RB og kommunestyret i Skedsmo
Subject: Feige NAZI-troll i Romerikes Blad

Til Nazitrollet Lars Mj. Hansen, propagandist i Romerikes Blad (RB) og ordfører i Skedsmo O. J. Flæten.

Kopi til ansatte i RB og kommunestyrerepresentantene i Skedsmo

I anledning lederen i RB den 22. april i år med tittelen «Vi diskuterte internt om vi skulle gi Vigrid oppmerksomhet» er det på sin plass med noen kommentarer:

Bildevalget er glimrende og demonstrerer til fulle Nazimedias totale feighet der de lusker rundt i skyggene som de nett-troll de er. Store i trollkjeften sin, men bittesmå og ynkelige i handling. Tilsvarende kan vel også sies om ordføreren, Ole Jacob Flæten,  nazitrollet refererer til. Minner forresten om et nazitroll han også og når vi leser uttalelsene hans i artikkelen et par dager før lederen vi refererer til bekrefter han mistanken: Et Nazitroll som ikke tåler dagens lys, men kun våger å mumle hatet sitt blant nazitrollene i nazimedia.

Som en Solens sønn trives jeg best midt i solskinnet og utfordrer derfor Nazitrollene i RB og Nazitrollene i politikken de slipper til med hatet og kunnskapsløsheten sin til saksrettet debatt for åpent og direkte TV. Tar dere  utfordringen eller er dere Nazitroll så livredde og feige at dere velger å holde dere i skyggene mens dere lusker rundt med nazitrolletastaturene deres. Slik dere er fremstilt på bildet i nevnte leder.

Tar dere ikke utfordringen om å møtes til dyst i Solskinnets rensende lys må dere holde trollkjeftene deres lukket for alltid i alt som har med Vigrid å gjøre.

Med Nordisk hilsen
Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Kamp for Sannhet, Frihet, Demokrati og Fred!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)