.:Vigrid Forsiden:.

Ida Laingen, NRK, Bånn i Bøtta om Konspirasjonsteorier
31. januar 2021

Kjære, nydelige Ida; Bli en kritisk journalist - ikke en Jødesleiker

Dyrendal og Emberland: Bukkene som passer HoloCa$h-Havresekken

============ Original Message ============
Sent: Saturday, January 30, 2021 at 6:33 PM
From: "Tore Wilhelm Tvedt"
To: ida.laingen@nrk.no, asbjorn.dyrendal@ntnu.no, terje.emberland@hlsenteret.no med flere

Subject: Konspirasjonsteori og konspirasjonspraksis

Til propagandist Ida Laingen og pressekontakter i NRK, ansatte i avdeling for religionsvitenskap ved NTNU og medarbeidere i Hat- og Løgnsenteret (HL-senteret).

Vedrørende artikkel på NRK.no skrevet av Ida Laingen den 29. januar i år med overskriften "Slik snakker du med en som tror på konspirasjonsteorier"

Jeg fikk meg en god latter da jeg så hvem du hadde intervjuet som eksperter på området konspirasjonsteorier. Jeg må jo lure på om du er dum som et brød, Ida, eller bare naiv og tjenestevillig for PK-eliten når du kommer drassende med to av landets aller fremste propagandister for nettopp konspirasjoner. Altså konspirasjonspraktikere med lang fartstid som spredere av jødiske løgner og konspirasjoner.

Det heter å sette bukken til å passe havresekken og er god propaganda for den parasittiske jødedommen og deres utsuging og hjernevasking av det norske folk, men som journalistikk er det bånn i bøtta. Men det er vel typisk for det nivået NRK og øvrig norsk massemedia befinner seg på; propagandaapparat for en parasittisk jødisk svindelmafia og dens håndlangere.

Mens jeg lo lagde jeg en kort artikkel på bloggen min om artikkelen din og de to "ekspertene" du intervjuet. Du er velkommen til å kommentere under artikkelen.

Med utgangspunkt i det Asbjørn Dyrendal beskriver som anbefalt tilnærming i artikkelen når man skal nærme seg såkalte konspirasjonsteorier, Ida, gir jeg deg og dere i NRK, NTNU og Hat- og Løgnsenteret en utfordring:

Først Dyrendals anbefalingte fremgangsmåte for analyse av jødenes HoloCa$h-svindel:

1. Hva vet vi egentlig om teorien?

2. Hvordan vet vi det og hvor sikre er kildene?

3. Hva kan være de alternative forklaringene?

4. Hva er svakhetene?

Dette er en fornuftig fremgangsmåte. Problemet er kun at Asbjørn Dyrendal og din andre ekspert Terje Emberland fra Hat- og Løgnsenteret enten aldri har brukt metoden på konspirasjonspraksisene de selv tjener penger og oppnår berømmelse for å fronte; nemlig jødeløgnene og jødenes mafiasvindel som kalles HoloCa$h, eller de ser seg best tjent med å fremme jødeløgnene for god betaling uansett om de vet at de sprer utrolig skadelige løgner på vegne av og til inntekt for den parasittiske jødedommen.

La oss bruke HoloCa$h, løgnen om de 6 millioner som aldri ble gasset i Auschwitz eller andre steder og aldri utryddet av tyskerne under krigen som eksempel.

Bruk Dyrendals fremgangsmåte, Ida, og gjennomgå hele HoloCa$h-løgnsystemet med en kritisk holdning.

Det du da vil se, slik jeg gjorde det og har grundig dokumentert på Vigrid sin nettside, er at det overhodet ikke finnes noe som helst faktisk grunnlag å tro på jødeløgnen HoloCa$h. Det er intet annet enn en konspirasjonspraksis fremmet av de parasittiske jødene som tjener på den og deres dumme, naive eller slu og beregnende lakeier som tjener penger og oppnår posisjoner på det.

Min åpne utfordring til dere tre, Ida Laingen, Asbjørn Dyrendal og Terje Emberland er at vi sammen gjennomgår konspirasjonspraksisen HoloCa$h på en profesjonell måte etter Dyrendals anbefalte metode. Dere må gjerne stille med fullt lag fra NRK, NTNU og Hat- og Løgnsenteret.

Og deg, Ida, anbefaler jeg å sette deg inn i det dokumentariske stoffet til Vigrid på nettsiden vår.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)