.:Vigrid Forsiden:.

Heia Torgeir Dahl - Utslett Oslo som Dødsvirus
2. mars 2021

Oslo må Utslettes som Pengegrisk Parasittisk Gjørmehøl

============ Original Message ============
Sent: Monday, March 01, 2021 at 8:23 PM
From: "Tore Wilhelm Tvedt"
To: torgeir.dahl@molde.kommune.no + resten av Molde kommunestyre

Subject: Covid-19 - Oslo vs Landsbygdene

Til Ordfører i Molde, Torgeir Dahl, med kopi til Moldes kommunestyre

Vedrørende glimrende intervju i VG nylig med tittelen "Molde-ordfører om smitten: - Lite imponert over hva Oslo har fått til"

Du, Torgeir, setter fingeren på hvor elendig Oslo blir administrert og at det får svært negative følger for resten av landet. Riktignok bruker du Covid-19 som eksempel, men det er bare å skrape i overflaten.

Sannheten er at du kunne sagt det samme på absolutt alle andre områder og med mye hardere ordbruk. Så la meg gjøre det for deg og mange andre som ikke er duperte av politikerfiffen i det som er Norges største Søppelhøl, nemlig Oslo by.

Ja, ikke bare er Oslo et søppelhøl som trykker viruser ut til resten av landet, men Oslo er bokstavelig talt et bunnløst kvikkleirehøl som absorberer all verdiskaping i resten av landet og enten graver pengene ned i den bunnløse Oslo-gjørmen eller lever høyt på å selge landets naturressurser ut av landet på vår bekostning.

Når så det norske folk blir leie og ikke engang gidder å fornye seg selv med barnefødsler så importerer de samme forbanna folkemorderne ved Oslo-makten resten av verdens overskuddsbefolkning inn til landet for igjen å fø dem på verdiskapningen som blir gjort i distriktene.

Oslo-fiffen er snyltere, folkemordere og maktsyke arrogante drittsekker. Når du, Torgeir, påpeker noe av det i svært beskjedne ordelag svarer makteliten i landets største søppeldynge, Oslo, med det tunge skytset. Om du var i tvil om riktigheten av dine utsagn, Torgeir, så har reaksjonen fra Søppelfolket i Oslopolitikken og Oslomedia bekreftet at du ikke bare har rett, men at de vet det selv også.

Det ville være glimrende om du og dine kolleger i Molde, Torgeir, kunne stille dere i spissen for et oppgjør med svindlerne og folkemorderne og deres hatefulle propagandaapparat og endelig og en gang for alle utslette Oslo som storby og hovedstad.

Gi kvikkleira og gjørmen tilbake til naturen og vadefuglene og froskene og send beboerne tilbake til hvor de kom fra uansett hvor nå det var. Riv ned sentrumsbebyggelsen og hver eneste blokk og beplant området med skog.

Oslo er landets ødeleggelse og det kommer ikke annet enn faanskap derfra.

Det haster, Torgeir, så start nå mens saken er varm!

Med Nordisk hilsen fra Landsbygden

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)