.:Vigrid Forsiden:.

Shaun Matheson og NRK (Nazistisk Riks-Kringkasting)
5. februar 2021

Shaun Matheson og Joseph Goebbels - To Nazipropagandister

============ Original Message ============
Sent: Thursday, February 04, 2021 at 11:18 PM
From: "Tore Wilhelm Tvedt"
To: runa.fjellanger@vg.no, mennesker@dagen.no, morten@iharstad.no, nettredaktor@nettavisen.no, nicolai@liberaleren.no, ots@tv2.no, oyvindb@vg.no, pressemelding@tv2.no, redaksjon@fjordabladet.no, redaksjonen@dagen.no, roger@journalisten.no, shv@dagbladet.no, solveig.sandelson@aftenbladet.no, sondre.bjordal@vl.no, tarald.aano@aftenbladet.no, tor.anders.voldsund@schibsted.com, tor.strand@startsiden.no, tore@mre.no, trond.olav.skrunes@bt.no, vegard@liberaleren.no, veslemoy.ostrem@vl.no, med flere.

Subject: Vedrørende Shaun Matheson sine uttalelser om Israel og jødene.

Til medier som omtalte Shaun Matheson sine velplasserte bemerkninger om shit-hole- og  folkemorder-staten Israel.

Dokumentert hos MSM-nettavisen Resett

Det er med stor glede jeg leser om Shaun sine uttalelser om det parasittiske og bedritne folkeslaget som kaller seg jøder og deres shit-hole-country Israel. Ja, han har rett i at Israel er rævva og det så til de grader som en rasebasert nazistisk apartheid- og folkemorderstat kan bli.

Jødene som bor der er ondskapsfulle folkemordere infisert av det jødiske Talmudviruset som gjør dem uendelig mye giftigere og dødsfarlige enn noe Covid-virus kan bli.

At Shaun gir uttrykk for håp om at Covid-vaksinen ikke virker på de jødiske parasittene som bebor Israel er noe barnslig siden det ikke løser jødeproblemet en gang og for alle. En dag må det skje og vi får håpe det dagen kommer snart før jødene drar oss alle med ned i undergangen.

Neste gang noen dykker ned i jødenes ondskap med naturlig harme så minner jeg om hva Bibelen sier om dette forbannede folkeslaget som ikke engang har rett til å tituleres som Mennesker: I Matteus 12:34 omtales jødene som ormeyngel og Johannes 8:44 omtaler jødene slik: "Dere har djevelen til far, og dere vil gjøre det deres far ønsker. Han har vært en morder fra begynnelsen og står ikke i sannheten; det finnes ikke sannhet i ham. Når han lyver, taler han ut fra sitt eget, for han er en løgner og løgnens far."

Den Norske Kirkefader, Martin Luther, har dette å si om hvorledes vi må behandle jødene: "Hva skal vi kristne gjøre med dette fordømte og forkastede folk? Jo, ta deres bøker! Forby rabbinerne å undervise under trussel om dødsstraff! Brenn synagogene og riv husene deres og la alt ødelegges! Ærede fyrster og adelsmenn, dere som har jøder i deres land. Om dette ikke passer dere, så finn på noe bedre, bare dere og vi alle blir befridd for denne ufordragelige, djevelske last, jødene!"

Luther ble beæret med å få sitt navn i Norges Grunnlov av 1814 som den eneste så det han maner oss til er ramme alvor og enhver norsk kristen plikter å følge oppfordringene hans. Alle andre også.

Personlig ser jeg på nevnte uttalelser som for moderate og forstår veldig godt at Shaun kom med utbruddet sitt. Vi andre må nå hjelpe han i å tale rettferdighetens og humanitetens gode sak: Jødedommen og jødenes ondskap basert på Talmuds parasittiske lære må utryddes!

Og det er vår jobb å sørge for at så skjer ved å informere om Jødenes uhyrlige svindler og grusomheter, fra utryddelsen av den persisk/ariske adelige eliten, beskrevet i Esther's bok, og som de hatefulle og mordlystne jødene feirer en gang hvert år under sin Purimfest, til jødenes rolle i utskiftingen av befolkningen i Europa under navnet diversifisering eller flerkulturalisering. La oss bruke samme anledning til å forbanne disse morderiske og hatefulle jødene og ønske dem den samme skjebne.

I Menneskehetens og Humanitetens navn plikter vi alle å følge Luther sine påbud og knuse den giftige Talmudske hatefulle lære før Jødene har utryddet oss alle gjennom sine svindler og mafiametoder. Jeg nevner i fleng utryddelseskrigen mot Tyskland fra 24. mars 1933 fram til i dag. Deres uhyrlige Kaufmann og Lindemann-planer som myrdet millioner sivile tyskere. La oss minnes jødene Ilja Ehrenburg og hans hatefulle opprop om å drepe og voldta tyskere i slutten av den 2. verdenskrig. Vi skal heller ikke glemme og heller aldri tilgi forbrytelsene mot det russiske folk i den jødiske bolsjevismens navn. Det kostet Russland fram til i dag 150 millioner ofre. En folkekrig de fortsetter i dag i egenskap av Herrefolk i Det Anglo-Zionistiske Imperiet og dets NATO-allianse og deres aktive totale hybridkrig mot det russiske folk. En angrepskrig som den jødesleikende norske politikereliten deltar aktivt i.

La oss heller ikke glemme verdens største økonomiske mafiasvindel som går under navnet HoloCa$h basert på løgnene om de 6 millioner jøder som aldri hverken ble gasset eller utryddet på annen måte under den 2. verdenskrig.

Dere som jobber i massemedia har en spesiell plikt til å informere om Jødenes falskhet og uhyrligheter og samarbeide med folk som Shaun og meg om å utrydde den Talmudske forbannelse i verden og gjøre slutt på den jødiske apartheid- og folkemorderstaten Israel.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)