.:Vigrid Forsiden:.

"Drain the Swamp" - Rens Oslo-sumpen
7. mars 2021

Gi Virus-, Parasitt- og Leirehølet Oslo tilbake til Naturen

============ Original Message ============
Sent: Friday, March 05, 2021 at 11:23 AM
From: "Tore Wilhelm Tvedt"
To: Ordførere og andre kommunepolitikere

Subject: Støtte til ordfører Torgeir Dahl

Til ordførere og andre i landets kommuner

Vedrørende ordfører Torgeir Dahl sitt intervju i VG nylig med tittelen "Molde-ordfører om smitten: - Lite imponert over hva Oslo har fått til" samt alt oppstyret og skadebegrensingen foretatt av Oslos Maktpolitikere og deres maktsystem.

Ordfører i Molde, Torgeir Dahl, satte fingeren på hvor elendig Oslo blir administrert og at det får svært negative følger for resten av landet. Riktignok brukte han Covid-19 som eksempel, men det er bare å skrape i overflaten.

Reaksjonen ble som forventet og det er meget tydelig at makteliten i Oslo følte seg så truffet at de måtte mobilisere det de har av påvirkningspress for å stoppe Dahl sine utsagn i å spre seg og samle styrke. Og der kommer dere som er ordførere og sentrale politikere i norske kommuner inn i bildet. Dere plikter, på vegne av det norske folk og vårt demokrati, å ta tak i Dahl sitt poeng og videreføre det på alle områder med sikte på en gang for alle å knuse folkemorderne  som suger all skaperkraft ut av landet og pløyer det ned i det bunnløse søppel- og gjørmehølet Oslo.

Ja, ikke bare er Oslo et søppelhøl som trykker viruser ut til resten av landet, men Oslo er bokstavelig talt et bunnløst kvikkleirehøl som absorberer all verdiskaping i resten av landet og enten graver pengene ned i den bunnløse Oslo-gjørmen eller lever høyt på å selge landets naturressurser ut av landet på vår bekostning.

Når så det norske folk blir leie og ikke engang gidder å fornye seg selv med barnefødsler så importerer de samme forbanna folkemorderne ved Oslo-makten resten av verdens overskuddsbefolkning inn til landet for igjen å fø dem på verdiskapningen som blir gjort i distriktene.

Jødene har sleipet til seg på typisk parasittisk vis hundrevis av millioner kroner til egne kasser og ytterligere utallige milliarder til det verste Hat- og Løgnsenteret (HL-senteret) i landet som kun har til formål å tjene de parasittiske jødene sine interesser i Norge og globalt. Det er basert på løgn og svindel hele greia og vedlikeholdes av forræderske norske politikere som nå angriper Moldes ordfører.

Oslo-fiffen er snyltere, folkemordere og maktsyke arrogante drittsekker. Torgeir Dahl har skapt en enestående anledning til en gang for alle å rydde opp i dette kvikkleirehølet og pestsenteret som er yngleplass for folkehatende parasitter. Og det må gjøres grundig. Som senter i dette parasittiske utsugermiljøet finner vi organisasjoner dominert av dem både den norske kirkefader Martin Luther og Grunnlovens "Far", Magnus Falsen advarte oss mot: Jødene.

Her er hva Martin Luther har å si om hvorledes vi må behandle jødene: "Hva skal vi kristne gjøre med dette fordømte og forkastede folk? Jo, ta deres bøker! Forby rabbinerne å undervise under trussel om dødsstraff! Brenn synagogene og riv husene deres og la alt ødelegges! Ærede fyrster og adelsmenn, dere som har jøder i deres land. Om dette ikke passer dere, så finn på noe bedre, bare dere og vi alle blir befridd for denne ufordragelige, djevelske last, jødene!"

Vær klar over at intet hjelper og både dere og folket er hjelpeløst fortapte om ikke vi følger Luther og Falsen sine formaninger. Betingelsen for norsk demokrati, selvstendighet og sivilisatorisk utvikling som folk og nasjon, ja faktisk vår blotte eksistens, står og faller med at de parasittiske jødene fjernes fra Norge for godt. Og takket være Torgeir Dahl sitt innspill har vi sjansen til en folkelig oppstand mot folkemorderne og svindlerne som har sentrert makten sin om søppel- og gjørmehølet Oslo.

Stå opp ordførere og norske politikere fra distriktene og vis folket at dere er til for å tjene oss og ikke de parasittiske jødiske kreftene og deres folkemordlakeier i Oslo.

Rasér Oslo og gi kvikkleira og gjørmen tilbake til naturen og vadefuglene og froskene og send beboerne tilbake til hvor de kom fra uansett hvor nå det var. Riv ned sentrumsbebyggelsen og hver eneste blokk og beplant området med skog.

Det jødestyrte Oslo er landets ødeleggelse og det kommer ikke annet enn faanskap derfra.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid

"Mail slutt".

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)