.:Vigrid Forsiden:.

Krig i Europa: Del I - Hvem tjener på det?
Skrevet av Varg Vikernes - Oversatt fra engelsk av Tore W. Tvedt.

Mange hevder at Anders Breivik i virkeligheten utførte ordrer gitt av Mossad for å straffe det Palestina-elskende, Marxist-styrte Norge. Først og fremst for å skape en falsk fane som misfornøyde høyreekstreme kunne samles under og at det Breivik gjorde var en såkalt "Falsk flagg"-operasjon.

Hans erklæring (manifest) er veldig lang, på noe rundt 1.500 sider, og han er grundig i både hva han sier og hva han ikke sier. Det er noen kjensgjerninger der som ikke virker logiske for meg. Hvordan kan han nevne alle problemene som forskjellige jøder har skapt for oss gjennom tidene og likevel unngå å nevne selv en av dem med et eneste ord i erklæringen sin? Han angriper symptomene Europa lider under, men ikke årsaken til sykdommen.

I tillegg er han en Frimurer og det gir i alle fall ingen mening overhodet. Frimureriet er internasjonal jødedom på sitt verste; de arbeider også for å bryte ned alle nasjoner på jorden og å bygge et globalt hebraisk tempel. Vi skal alle gjøres til slaver under Jødenes og deres tjenere, Frimurernes, vilje. Vel, det forklarer i alle fall hvorfor han ikke sier et ord om skaperne av de forskjellige religionene og ideologiene som nå settes opp til krig mot hverandre.

Breivik er også kristen og på en måte gir det mening, men hvorfor gir det så mening? Jødene skapte kristendommen som en religion for ikke-jøder slik at de også kunne dyrke deres egen hebraiske falske "Gud". Hensikten var at de uregjerlige hedenske europeerne ville bli tjenere og kraftfulle redskaper for jødene. Hvorvidt jødene skapte Islam også eller de bare så en mulighet dukke opp da Islam ble skapt vet vi ikke, men vi vet at jødene alltid har skapt konflikter mellom disse to religionene og fremdeles gjør det. Når de kristne blir for sterke støtter jødene muslimene for å svekke de kristne og når muslimene blir for sterke støtter jødene de kristne for å svekke muslimene. De støtter også ofte begge sider samtidig hvis de begge blir for sterke og de gjør det ofte i hemmelighet. De kristne dreper da muslimer og omvendt mens jødene ler trygt i bakgrunnen og tjener godt på det hele.

Anders Breivik gikk enten rett i fellen deres, slik så mange kristne har gjort det i fortiden og fremdeles gjør, eller han arbeider for jødene med full viten. Mange kristne har gjort det tidligere og gjør det fremdeles. Mine damer og herrer, kristne og muslimer er kun kanonføde for jødene og deres målsetting om å gjøre oss alle til slaver under deres styre.

Det Anders Breivik sier er for det meste sant alt sammen bortsett fra det han ikke sier. Han forteller oss ikke at jødene er årsaken til alle disse problemene og at jødene skapte dem for å skade oss alle. Alt vi trenger å gjøre for å gjøre denne voldshandlingen til vår fordel er å gjøre det klart for alle at jødene skapte marxismen, feminismen, kristendommen (trenger jeg å fortelle deg at st. Paul var en jøde som opprinnelig het Saul fra Tarsus?), såkalt psykologi, ågerutlåning av penger, hippibevegelsen og alle andre ideologier og bevegelser som har til mål å ødelegge alle Europas nasjoner. Bak hver eneste av disse bevegelsene vil du finne en jøde (eller også noen ganger en Frimurer).

Hvordan kunne du klare å utelate dette, Anders Breivik?

Vet du at du i virkeligheten, Anders Breivik, arbeider for jødene med å samle alle høyre-ekstremistene under det falske flagget ditt? Forstår du at hensikten er å flytte fokus fra Europas jødiske fiender over på noe annet? Eller vet du kanskje ikke i det hele tatt at du har blitt brukt av ondskapsfulle jøder?

Så nå dreper ikke bare kristne muslimer og omvendt, men nå skal også høyreekstreme forventes å drepe venstreekstreme og omvendt? Er det planen din, Anders Breivik? Gjorde du dette for å rekruttere selv de høyreekstreme til å slåss for jødene?

Hvem tjener så på dette? Israel gjør! Jødene gjør! Ingen del av vår handlingskraft vil bli rettet mot dem hvor den burde blitt rettet. Vi vil fra nå av i stedet bekjempe hverandre mens jødene forsvinner i bakgrunnen, ut av rampelyset hvor de tjener seg rike på vår lidelse mens de i hemmelighet strammer slavelenkene rundt håndleddene og anklene våre.

Og, mens vi er inne på det, virkelige nasjonalister dreper ikke sitt eget folks ungdom, selv om noen prøver å hjernevaske dem, slik AUF gjorde det. De var ennå ikke marxistiske ekstremister; de var fremdeles bare ungdommer.

Varg Vikernes
Bergen, den 24. juli 2011.

PS. Det står deg fritt å sende denne artikkelen til alle du kjenner og jeg håper du gjør det. Oversett den og offentliggjør den hvis du kan. Jeg krever ingen copyright eller reproduksjonsrett til denne artikkelen.

Her er den engelske originalen til Vikernes: