.:Vigrid Forsiden:.

Vielse:

"Ja" svarte både brud og brudgom med klar og tydelig stemme på spørsmålet om de ville elske og ære hverandre under vår første vielses-seremoni i Vigrid på bygdeborgen "Fosskollen" i Lier utenfor Drammen.

Vi som var tilstede kommer aldri til å glemme den stilfulle og høytidelige seremonien da de to forelskede ungdommene ga hverandre sitt "Ja" og ble viet til hverandre i Frøya's og Thor's navn i henhold til Nordisk lov og tradisjon.

Selv priser jeg Herren vår allmektige Gud (Goter) og Universets skaper, Odin, for at han har valgt ut akkurat meg som sin representant her i Midgard.

I stedet for å skrive en lang tekst har vi laget en billedserie som viser hvordan seremonien var bygget opp og håper at noen av dere som ser bildene også får lyst til å vies på Nordisk vis. Vi hilser Odin, Frøya og Thor og takker for det strålende været de ga oss.

Bruden har fått tilbake blomstene som blomsterpiken holdt under vielsen og Brudgommen har mottatt sverdet som gave fra sverdpiken som symbol på hans plikt til å forsvare sin hustru, sine barn og sitt folk.

Seremonisverdet som nå henger på veggen hjemme hos de nygifte, brudebuketten og de to champagneglassene som de skålte med etter vielsen.

Har dere sett et vakrere syn?

Brudeparet ønsker vi et langt og fruktbart samliv!