.:Vigrid Forsiden:.

Rasisme for de små
Dagbladet 6. april 2001

Artikkel: Rasisme for de små

Dagbladets's topptekst: "Lederen av den rasistiske organisasjonen Vigrid, Tore Wilhelm Tvedt, har nå laget internettside «for de små». Dette skjer like etter at den rasismesiktede Tvedt kom ut av varetekt."

«Hei og velkommen til oss. Vi har faktisk en del Vigridere som har små barn og det er derfor en glede for oss å gi dere noe dere kan kose dere med også. Det gjelder dere som er unge, men like mye dere som er foreldre, eller på annen måte ønsker å lage litt hjemmehygge og kos for barna dere er sammen med.(...) Vi starter med eventyret om Reve-enka som fikk friere på besøk etter at mannen hennes var død, og vi fortsetter med andre eventyr og annen moro etter hvert som vi finner og har tid til å legge det ut på hjemmesiden vår», skriver Tvedt på Vigrid-siden. Den rasistiske symbolikken er at Reveenka i eventyret ikke vil ha andre beilere enn dem av sin egen rase.

- Det er helt forferdelig....., sier formannen i SOS Rasisme til tv2.no.

«Siktelsen av meg etter §135a innebærer også et endelig brudd på skillet mellom politisk og religiøst samfunnsengasjement og kriminell virksomhet. Den innebærer også i praksis en opphevelse av Grunnlovens §100. §135a er en fremmed (Talmudsk) fugl i Nordisk lov og har ingenting i Norge å gjøre», skriver Tvedt videre på sine nettsider.

Flere PR-utspill mot media

Vigrid's 10 Utevettregler

Ungdom til HV

MP5 til ungdom i konfirmasjonsgave

Blondinevitser er nevnt i eget opplegg

Det er sikkert noen til, men de husker jeg ikke i farten.