.:Vigrid Forsiden:.

Kjempet mot Hells Angels, Outlaws og Tore Tvedt
Dagbladet 3. mars 2010

Artikkel: Kjempet mot Hells Angels, Outlaws og Tore Tvedt

Dagbladets tekst under bildet: "VIL SAMLE KREFTENE: Medlem av justiskomiteen på Stortinget, Anders B. Werp (H). Foto: Steinar Buholm / Dagbladet."

Her er teksten om Vigrid:

Vigrid

Da daværende Vigrid-leder Tore Tvedt forsøkte å slå seg ned i kommunen i 2004 var det igjen konfrontasjon som hjalp.

- Vi hadde en tydelig dialog med dem som leide ut til ham. Det hjalp, sier Werp, som den gang var ordfører i kommunen.

Vigrid-leder uønsket
Drammens Tidende 15. januar 2004

Artikkel: Vigrid-leder uønsket

Drammens Tidendes tekst under bildet: "AVSLAPPET. Vigrids Tore Tvedt kan ikke fatte på hvilket grunnlag kommunen skal kunne jage ham fra bygda. FOTO: SVEN-ERIK RØED"

Her er overskriften:
Vigrid-leder uønsket

Vigrids Tore Tvedt er nå tilbake i Øvre Eiker, der han bodde før. Ordfører Anders B. Wep vil ikke ha ham i bygda. - Jeg ønsker ikke denne mannen her. Vi har jaget Tvedt tidligere og skal gjøre det igjen, sier ordfører Werp.

Espen Sandli:

Tvedt blir engasjert og taler vel belest om sin overbevisning. Argumentene finner sjelden vei inn i norske medier. Det har Tvedt lært seg å leve med. Men ordfører Werp kunne han godt tenkt seg en verbal runde med.

- Det er typisk. Ordføreren vil ha meg vekk på grunn av hva jeg står for, men vil ikke diskutere med meg. Jeg er åpen og klar for å møte ham til debatt når som helst. Det tør han imidlertid ikke, sier Tvedt.

Min kommentar: "Dette er et godt eksempel på en totalt samordnet aksjon hvor jeg blir intervjuet av DT-journalisten samtidig som huseier sitter i samtaler med kommunen hvor han blir stilt et ultimatum han bøyer seg for. Jeg blir ikke informert om det under intervjuet og fremstår dermed som dum i ettertid siden jeg må flytte likevel.

Vigrid-leder jages fra hjemstedet
BergensAvisen 17. september 2004

Artikkel: Vigrid-leder jages fra hjemstedet

Teksten under overskriften: "Oslo (ANB): Vigrid-leder Tore Tvedt kastes ut av huset han bor i. Ordfører Anders B. Werp i Øvre Eiker i Buskerud sier rett ut at Tvedt ikke er velkommen i kommunen."

Her er overskriften:
Artikkel: Vigrid-leder jages fra hjemstedet

Werp sier at Øvre Eiker kommune står samlet i kampen mot høyreekstreme miljøer.

– Vi setter ned foten med en gang vi får informasjon om at uønskede personer eller grupperinger har tilhold i vår kommune, sier Werp.

– De skal ikke få fotfeste hos oss, og vår strategi om å drive dem ut av bygda står fast. Det er holdningsskapende å sette grenser, sier han.

Anmeldelse av Anders. B. Werp til Riksadvokaten
Vigrid 12. oktober 2004

Anmeldelse av Anders. B. Werp til Riksadvokaten

Det eneste poenget med en slik anmeldelse er at det muligens kan komme til nytte en dag hvis en Masterstudent eller en ny type journalister en dag blir interessert.

Anders B. Werp i justiskomiteen
Eiker Avis 7. oktober 2009

Artikkel: Anders B. Werp i justiskomiteen

Her er overskriften:
Artikkel: Anders B. Werp i justiskomiteen

Fra artikkelen "Høyre har nå fordelt sine stortingsrepresentanter til de ulike komiteene. Anders B. Werp fra Øvre Eiker blir medlem av justiskomiteen.

- Jeg er svært fornøyd. Dette var en av mine prioriterte ønsker. Det er viktig med en kraftfull opptrapping av politistyrken for å fylle polititomme rom landet over. Ikke fordi politiet skal være over alt, men fordi for mange opplever en reell utrygghet i hverdagen, sier han.

Min kommentar: "Med slike terrorister på Stortinget og i Justiskomiteen trenger ikke Norge ytre fiender". Vi produserer våre egne terrorister.