.:Hovedsiden:.

Tsjekkisk mordlyst får frie tøyler I

Tsjekkia var en fredelig plass under den andre verdenskrig. Riksprotektor Heydrich innførte tyske lover som ga arbeiderbefolkningen så gode kår som de aldri hadde hatt før. Den tsjekkiske befolkningen ble vennligsinnet til tyskerne og jobbet hardt for den tyske krigsinnsatsen under hele krigen. Tyskerne sendte også mange barn fra Tyskland til Tsjekkia for å redde dem fra den allierte mordmaskinen som bombet de tyske byene tilbake til steinalderen.

Engelskmennene utdannet og sendte inn to drapsmenn som myrdet Heydrich og fikk tyskerne til å ta represalier i henhold til krigslovene i byen Lidice. Det gjorde tsjekkerne forbannet, men det forandret ikke på samarbeidet og arbeidet de gjorde for tyskerne. Da de allierte erobrerne nærmet seg Tsjekkias grenser og det var klart for alle at Tyskland tapte gikk den tsjekkiske sivilbefolkningen og noen militære enheter amok blant den tyske befolkningen i Tsjekkia og myrdet for fote. Innimellom på den grusomste måte.

Bildet over er fra Scharnhorstschule i Prag og viser en tsjekkisk soldat som skyter den lille niesen til fru Hürtinger. Noe av det som lå bak tsjekkernes massedrap på tyskerne var at de var redd for å bli okkupert og lide samme skjebne som de allierte ga tyskerne. Litt av en måte å vise til som krigsinnsats.


Her har vi et nærbilde av ansiktet til den unge tyske piken rett før hun blir skutt den 18.mai 1945. Bildet kan stå som typisk for de alliertes krigføring og det nordiske folks skjebne.

Vil du vite mere? Vi gir deg Sann Historie - ikke skolenes og medias løgner og forvridde propaganda!


Tsjekkisk mordlyst får frie tøyler II

Bildet er fra Tsjekkias hovedstad, Prag, og viser tyske barn som er hengt opp etter bena i lyktestolpene og satt fyr på ved Wenzelsplatz den 20. mai 1945.


Her har vi et nærbilde av den unge tyske piken i full fyr. De europeiske folk var oppflammet av hatkampanjene mot alt tysk med jøden Ilja Ehrenburg som et godt eksempel på hatefullhet.


På brystet av trøyen hennes ser vi det flotte Hitlerjugendmerket som symbol på europeisk stolthet og livsglede. Den 20. mai 1945 ble hun befridd for begge deler og livet på kjøpet. I dag hisses europeisk mobb til krig mot alt som smaker av europeisk stolthet og livsvilje igjen. Og det er de samme kreftene som står bak nå også. Merket til den unge piken kan tjene som symbol for dagens europeiske eksistenskamp. Slik det gjorde den gangen også.

Vil du vite mere? Vi gir deg Sann Historie - ikke skolenes og medias løgner og forvridde propaganda!