.:Hovedsiden:.

Halleluja - 6 millioner jøder er gjenoppstanden - HoloCa$h er en løgn

En hel verden fryder seg med jødene og gjenoppsandelsen til de 6 millioner fantasiofre jødene har tjent seg søkkrike på og gitt dem anledning til sine egne folkemord ustraffet. Mange spør seg: "Hvor ble så de 6 millioner av hvis HoloCa$h ikke er sant"? Vel, svaret er at du finner dem spredd rundt på kloden. Til Norge kom det så mange i årene etter den andre verdenskrig at flere politikere sa at nå var det nok. Ex-statsminister Nygaardsvold skal ha vært en av dem som ikke ville ha flere jøder til landet. De kom med båt, de kom med tog og de kom med fly.

Et av flyene styrtet på Hurum fullt av jødiske barn. Hæ, men legenden sier jo at alle jødiske barn ble drept i det tredje riket? Jada, så sier løgnen, men fakta er noe ganske annet enn jødenes løgner. Og er det noe jødene kan så er det å lyve. I følge Jesus skyldes det deres fader Djevelen. Han burde jo vite det.

Vi kan i alle fall bringe deg to gledelige nyheter som beviser at hele historien om de 6 millioner jøder som gikk opp i røyk i Europa er oppspinn. Og jødene burde glede seg og avblåse HoloCa$h-løgnene sine. Bare hør her:

Avisen State Time (Baton Rouge, Louisiana, USA) av 24. november 1978 brakte følgende artikkel(utdrag): "En gang bodde familien Steinberg i en liten jødisk landsby i Polen. Nå har en stor familigruppe på over 800 personer funnet hverandre igjen etter mange år på «Thanksgiving day» i Los Angeles. Slektninger fra Kanada, Frankrike, England, Argentina, Columbia, Israel og fra minst 13 stater i USA.

"Det er fantastisk", sa Iris Krasnow fra Chicago "Her er fem generasjoner samlet, fra tre måneder gamle babyer til femogåttiårige. Folkene gråter av lykke og opplever vidunderlige øyeblikk. Det er som en forsamling flyktninger fra den andre verdenskrig". Sam Klaparda fra Tel Aviv var målløs da han han treff den imponerende storfamilen i salongen til hotell Marriot på den internasjonale flyplassen i Los Angeles. "Det er utrolig hvor mange slektninger jeg har", sa han.

For Iris Krasnows mor Hélène, som hadde utvandret fra Polen over Frankrike og videre til USA, var forsamlingen en herlig opplevelse. «Jeg kan ikke tro at så mange har overlevd HoloCa$h. Her er så mye liv, en hel ny generasjon. Det er fantastisk. Hvis Hitler hadde visst dette hadde han snudd seg i graven".

For dere som har vært hjernevasket til å tro på jødenes løgner må jo dette være en herlig erkjennelse? Og vi har mere å by på; bare hør her fra en tilsvarende familiegjenforening i Chicago som avisen Chicago Tribune kunne berette for sine lesere den 29. juni 1987: Jøden Harry Mintz, som vinker midt på foran på bildet, trodde at alle hans slektninger var drept (av tyskerne under den andre verdenskrig). Etter at han hadde startet å søke etter mulige overlevende oppdaget han rundt 150 slektninger som var spredd over hele kloden. En stor del av dem deltok på et familietreff i 1987.

Dere som drar på gråtetur til Auschwitz og de andre arbeidsleirene hvor jødene overlevde trygt og godt burde legge ned kranser på minnesmerkene til SS-vaktene som sørget så godt for jødene at de kan befolke hele jorden og samles i gigantiske familietreff. Tyskerne som døde under de jødealliertes folkemord og teppebombing kan ikke det. De ble utsatt for et virkelig Holocaust til forskjell fra jødenes løgn og bløff kalt HoloCa$h.

Le av jødenes HoloCa$h-løgner - de er latterlige!