.:Hovedsiden:.

Svømmebassenget i Auschwitz - også for de internerte

Det er så en nærmest må gi seg levende over av og til og lure på om en skal le eller gråte over alle de jødiske løgnene og desinformasjonene vi ser i deres forsøk på holde myten om de 6 millioner oppe.

Jødene har selv gjort Auschwitz til det ene sentrale begrepet som alt dreier seg om. Her er den nye verdens-religionens (HoloCa$h) sentrum. Til Auschwitz skal hele verden dra på pilgrimsferd og lære å hylle det jødiske symbol på lidelse. En lidelse de tydeligvis ønsker monopol på. (Vi skal snart få et tempel over den spesielle jødiske lidelse i Norge også. Staten betaler. Selvsagt). I dag er dette senteret i full drift og kalles Villa Grande på Bygdøy. Norges nye religiøse domkirke er med det i drift.

Og da må jo ikke pilgrimsfarerne få inntrykk av at det kanskje var et lyspunkt eller to i tilværelsen for de internerte i Auschwitz. Oi-vey, nei det ville være grusomt om noen kunne få seg til å tro at lidelsen ikke var total selv om ingen lenger tror at 4 millioner ble gasset der med Zyklon-B. Den løgnen er vekk og minnetavlene som forkynte den er skiftet ut for lengst.

Derfor er det nå kommet opp et nytt skilt ved svømmebassenget i hovedleiren som forteller at det er et: "Basseng med vann for brannmannskapene i form av et svømmebasseng. Trolig bygget tidlig i 1944".

Det er tydeligvis svært viktig med denne formuleringen og ikke den omvendte: "Dette er et svømmebasseng hvor de internerte svømte og spilte vannpolo og hadde det moro mens andre internerte var tilskuere og hygget seg i solen på plenen under den flotte bjerkealleen på fritiden sin. Bassenget tjente også som reservoir for brannmannskapene i leiren, men ble aldri tatt i bruk som det".

Slik kunne teksten ha vært, men da ville jo de besøkende glemme for et øyeblikk at de skulle gråte og lure på om SS-vaktene kanskje ikke var så ille allikevel. Studer bassengbildet og gjør deg opp din egen mening. Merk også hvor fullstendig åpen hele leiren er for innsyn utenfra. Her kan intet holdes hemmelig for offentligheten utenfor. Det var det heller ikke behov for.

Denne type desinformasjon er i virkeligheten en skrikende hån mot dem som mistet livet i Auschwitz-leirene under krigen. Og dem var det mange av. Dessverre. Alt for mange. Til sammen må vi regne med rundt 70.000 hvorav ca. halvparten var jøder. Og i ærefrykt for dem, hva enten de var jøder eller tyske SS-vakter, krever vi i Sann Historie at man holder seg til den usminkede sannheten om Auschwitz. Vi gjør. Alt annet må betraktes som en hån mot de dødes minne.

Under er et bilde av Ditlieb Felderer med en tekst oversatt til norsk.

Det tok mange år før leirledelsen innrømmet at det du her har sett var et svømmebasseng for de internerte som en del av rekreasjonen på linje med teater, orkestre, bordell, bibliotek og lignende. Noen av revisjonistene som muliggjorde denne informasjonen er drept, lemlestet, fengslet, dømt til harde bøter, fratatt arbeid og bolig, utsatt for attentater og terrorisme eller jaget i eksil. Vi er dem stor takk skyldig.

Teksten på toppen av bildet over: "Var det fra stupebrettene til det Olympiske Auschwitz Svømmebassenget at den "Jødiske Seriemyrdende Spesialkommandoen for Folkemord" kastet 4 millioner i døden og ikke fra innsiden av det påståtte "gasskammeret" i rekreasjonsleiren Auschwitz"?

Teksten i tekstblokk 1: "Over ser du det Olympiske Auschwitz Svømmebasseng i all sin fryktinngytende skjønnhet".

Teksten i tekstblokk 2: "En ny versjon er begynt om den påståtte utryddelsen av de 6 millioner. Ble ikke de 4 millioner som er påstått drept i Auschwitz av den "Jødiske Seriemyrdende Spesialkommandoen for Folkemord" myrdet i "gasskammeret overhodet? Ble de i stedet myrdet i Auschwitz Olympiske Svømmebasseng i henhold til jødisk bibelpraksis? Se Isaiah 43:2 og andre". (Har ingen bibel så du får slå opp selv:)

Teksten i tekstblokk 3: "Det har startet en ny krangel om Auschwitz rekreasjonsleir. Kastet den "Jødiske Seriemyrdende Spesialkommandoen for Folkemord" de 4 millioner ofrene sine i Auschwitz Olympiske Svømmebasseng og druknet dem der i stedet for å drepe dem i det såkalte "gasskammeret?"