.:Vigrid Forsiden:.

Er politikerne forkledde reptiler eller bare virker det slik?

Reptilpolitikerne planlegger slaktingen av libyerne.

Sammenligningen av makteliten med reptiler blir mere og mere slående etterhvert som man studerer de vestlige maktpolitikernes handlinger. I dette tilfellet dreier det seg om Norges angrepsminister Grete Faremo i forbindelse med hennes uttalelser til de som utførte bombingen av det libyske folk på vegne av det zionistiske, jødestyrte US-Imperiet og dets lakeistater. Hvorav Norge er en.

Nyhetsspeilet om Libya med Faremo-sitat-bildet

Min første reaksjon da jeg leste teksten ved bildet av Faremo var at denne damen må jo være sprøyte gal, som man populært kaller det når noen er gått helt av hengslene. Vel, etter litt omtanke slår jeg fra meg den tanken for jeg regner med at er det noe hun ikke er så er det gal. Dum da? Nei, jeg tror ikke et øyeblikk at hun eller andre topp-politikere er dumme, snarere tvert imot. De er garantert både intelligente, normale, kunnskapsrike med fine antenner for sosial omgang. Med andre ord: Grete Faremo er et flott eksemplar av den norske og vestlige politikerklassen. Vil du lese bildet over i stort format kan du høyreklikke på "Åpne bilde".

Allikevel er det noe som ikke stemmer og da tenker jeg ikke bare på at hun og hennes kolleger gir ordre til militære operasjoner som garantert vil drepe en masse folk. I dette tilfellet i Libya og Afghanistan som aldri har gjort oss noen form for harm. Her kommer ideen om reptiler inn og at maktpersoner har en større utviklet del av den opprinnelige instinkt-hjernen som populært kalles reptildelen og ligger i overgangen mellom ryggmarg og den bakre hjernedelen vår.

Jeg siterer fra teksten ved Faremo-bildet: "Grete Faremo til de hjemkomne norske F16-pilotene: "Dere skal ha en stor takk for innsatsen. Dere reiste ned med de samme verdiene og grunnholdningen i bagasjen som ungdommene på Utøya"."

Her er det jeg til de grader faller av lasset. Ungdommene på Utøya er ofre som ble myrdet av en person som jeg oppfatter på linje med Grete faremo og som handler utifra reptilhjernen sin. Samme type ofre var og er også de sivile libyerne som ble drept i det norske bomberegnet over Libya.Så skal man først sammenstille må det bli slik: Ofrene på Utøya og ofrene i Libya er prinsipielt sidestilte og ordregiver Grete Faremo må ses på som prinsipielt sidestilt med Anders Breivik.

Hvis jeg har rett i dette er det en alvorlig svikt i utvalg av politikere og i massemedia som lar slike sprøyte gale utsagn som Faremo's stå uimotsagt.

Giljotinen som Problemløser i et sykt samfunn

Spørsmålet vi må besvare: Skal vi la oss styre av reptilpolitikere?

Mitt svar er et klart Nei. Reptilpolitikere skaper reptilsamfunn hvor etnisk rensing, terror og mot-terror i en totalt assymetrisk balkanisert borgerkrig blir uunngåelig. Slik vi ser starten av idag og kun holdes i sjakk av kulturmarxistenes totale hjerne- og atferdskontroll av befolkningen. Løsningen er et samfunn av og for mennesker og veien frem dit heter Vigrid.