.:Vigrid Forsiden:.

Eskil Pedersen beundrer en av Breivik's forgjengere - Terroristen Nelson Mandela

Terroristen og den antihvite rasehateren Mandela til venstre - Breivik til høyre

Den 4. juli 2013 offentliggjorde Dagbladet en artikkel skrevet av terroristdyrkeren og morderbeundreren, Eskil Pedersen, hvor AUF-formannen skamroser terroristidolet Nelson Mandela og maner folk til å følge i Mandelas fotspor. Den eneste nordmannen i de siste årene som her på berget virkelig har tatt Pedersens ord bokstavelig er faktisk Anders B. Breivik. På bildet over ser vi Mandela og Breivik ved siden av hverandre. Skal man på prinsippielt grunnlag skryte av den ene må den samme rosen også gjelde den andre. Noe annet ville være sprøyte galskap, total partiskhet eller en politisk korrekthet som er fullstendig hyklerisk og uakseptabel i et demokrati og en rettssat.

Her er Pedersens artikkel i Dagbladet av 4. juli 2013

Sitat fra artikkelen hvor Pedersen sier: ".....Mandela er ikke en Gandhi. Han er ikke en ikke-voldens mann. Han er heller ikke magisk eller en Messias, men en høyst menneskelig mann! Og det er enda godt! For det betyr at andre kan gjøre som ham og følge i hans fotspor. Flere burde faktisk gjøre det istedenfor å beundre ham på avstand....."

La oss ganske enkelt slå fast: Nelson Mandela var leder av en ren volds- og terrorganisasjon, Umkhonto We Sizwe, som gjennomførte mange terroraksjoner med veldig mange døde og sårede.

Dette vet Eskil Pedersen og vi henter fra artikkelen: ".....Vi trenger å gripe til våpen for å forsvare våre egne, sa Mandela. Det var han som var hjernen og organisatoren bak etableringen av ANCs militære ving Umkhonto We Sizwe,....."

Bombeanslaget i Church Street i Pretoria i Syd-Afrika var godkjent av Mandela.

I bombeattentatet i Pretoria den 20. mai 1983 ble det drept 19 og såret rundt 200 personer, både negre og hvite. På de to øverste bildene ser vi drepte som bæres bort. Nede til venstre ser vi gaten etter bombeanslaget mens nede til høyre har vi trekløveret, Winni "The Necklace" Mandela, Nelson "The Terrorist" Mandela med den jødiske "føringsoffiseren" Joe Slovo til høyre. Dette er altså mannen og gjengen og handlingene deres som AUF-formann Eskil Pedersen beundrer så høyt at han ber andre gjøre likedan som.

Under Winnie Mandela en som skal frigjøres og en som er frigjort

Bildene over illustrer på en glimrende måte hva slags samfunn Eskil Pedersen ønsker seg for Norge. Alle som mener at vi trenger en frigjøring fra den til enhver tid styrende makteliten skal gi alle konkurrenter og motstandere bildekk rundt halsen som fylles med bensin og tennes på. Det tar rundt tyve minutter før offeret dør under de verste kvaler.

Nelson Mandela, Joe Slovo og ofre for Church Street bombingen 20. mai 1983

På det øverste bildet var Mandela og Breivik samlet som terroristbrødre i handling og det symboliserer også deres åndelige fellesskap på et vis. Det er mange som mener at hadde Breivik gjort samme handling i en annen verdensdel og hatt en annen hudfarge hadde han vært idolisert på linje med Che Guevara, Nelson Mandela og andre kulturmarxistiske helter. For oss i Vigrid er han en jødedyrkende, zionistisk frimurer som beundret Europas verste massemorder og ødelegger, Winston Churchill. Men greit nok, denne gangen dreide det seg om Nelsom Mandela opg Eskil Pedersens nesegruse beundring for morderen og terroristen.

Hvordan var det så med Nelson Mandela på sine gamle dager? Var han blitt pasifist og ikke-voldelig? Neida, så langt derifra. Mannen er like full av rasehat og mordlyst som noensinne. Det kan du se og høre i denne videoen hvor han synger om å drepe alle "Boere" som brukes generelt om alle hvite i Syd-Afrika. Se videoen under:

Mandela synger om å drepe alle hvite (Boere)

For de av dere som er interessert i å sjekke ut Breivik sin oppfatning av Nelson Mandela og at han var kjent med Mandela's handlinger og ideer som terrorist og svart, kommunistisk "frihetskjemper" under jødisk ledelse kan selv slå det opp i Breivik's Manifesto 2083. Breivik sitt bombeanslag mot Regjeringskvartalet er en nærmest identisk aksjon som Mandela's Church Street bombing. Dette er altså hva Eskil Pedersen har en så nesegrus beundring for at han ber folk om å kopiere dem.

Det Eskil Pedersen her viser oss til fulle er samfunnetss relativisme: Mandela og Breivik er prinsippielt identiske. Den eneste forskjellen er at Mandela etter noen år i fengsel vant makten og dermed ble han glorifisert. I dag lider Breivik den samme skjebne som Mandela i de første årene etter Pretoriabombingen. Den dagen de jødedyrkende frimurerne har den totale makt under sine jødiske herrer vil Breivik slippes fri og glorifiseres på nøyaktig samme måten som Mandela. Eskil Pedersen vet garantert dette og det gjør media også. Så når Eskil maner til Mandelakopiering for ungdommen maner han samtidig ungdommen til å kopiere Breivik. Med andre ord maner Eskil Pedersen og norsk massemedia til terrorisme og borgerkrig her i Norge.

Eskil Pedersen; Terroristbeundrer, Terroristoppfordrer og Stockholmsyndromet
En kort oppsummering

Eskil Pedersen beundrer Nelson Mandela og oppfordrer alle andre til å gjøre som han gjorde

Eskil Pedersen flykter i skrekk fra Mandelakopien Breivik

Det vi her ser er at Eskil Pedersen havner i et moralsk og følelsesmessig dilemma som han løser ved en feig og uverdig flukt. Mannen han flykter fra er den samme mannen som er så nær man i Norge kan komme til det mannsidolet Eskil Pedersen beundrer av hele sitt hjerte og ber alle andre også beundre og kopiere holdninger og handlinger til. Fanget i sitt eget virvar av frykt og beundring utvikles det noe jeg oppfatter som en form for Stockholmsyndrom hvor Eskil blir en elsker og beundrer av det som dominerte han med frykt og skrekk da han flyktet fra Utøya og lot AUF-ungdommene i stikken slik at frimureren og Mandelakopien Breivik kunne slakte dem.

Anders B. Breivik med sin handlingsberettigelse

På bildet over er terroristen og massemorderen Anders B. Breivik med sin utstrakte knyttneve som uttrykker nøyaktig den samme symbolikken som Mandela's knyttede neve. Som forbilde så kopi. Teksten på bildet på fritt oversatt norsk: "Flerkultur har aldri handlet om toleranse. Det er en antivestlig hatideologi utviklet som et instrument for ensidig dekomponering av europeisk kultur. Som sådan er det en ondskapsfull ideologi med formål å utrydde en hel sivilisasjon. Vi, de europeiske folk, har ikke bare en rett, men plikt til å bekjempe den."

Idemessig er denne uttalelsen identisk lik Mandela's så langt jeg kan bedømme. Tilsvarende med Che Guevara og alle andre terrorister som kulturmarxistene omfavner, hylder og beundrer. Så når tar Eskil Pedersen skrittet fullt ut og maner til beundring for Anders B. Breivik? Det er vel det han egentlig har lyst til. For slik fungerer Stockholmsyndromet.

Sånn til slutt; Hva går det av massemedia som Dagbladet som serverer slikt vanvittig sprøyt og oppfordring til folk om å bli som mordere og terrorister som dreper og sprenger i vilden sky? Dobbeltmoral, hykleri eller hva? Mitt svar på det: Først og fremst en anthvit og rasehatende agenda i tjeneste hos en menneskefiendtlig internasjonal finanselite som eier dem med hud og hår.