.:Vigrid Forsiden:.

Var Baruch Goldstein forbildet til Anders Breivik?

Massemorderen Baruch Goldstein dyrkes av mange jøder som Purim-frihetskjemper

I 1994 (9. desember) gikk en jøde med bakgrunn fra Jewish Defence League amok med automatrifle i en moske i Palestina. Ifølge de første tallene drepte han 29 og såret 125. Det er de tallene Wikipedia bruker og som Tex Marrs gjengir i denne artikkelen som jeg linker til. Andre opererer med høyere antall døde og jeg har sett angitt tall opp til 54 som følge av at sårete ikke overlevde. Det gjør Baruch Goldstein til den amokskytteren som har drept flest i en aksjon i hele verden frem til 22/7-11 da en kristenzionistisk frimurer og jødedyrker overgikk han her i Norge.

Bildet over til venstre viser Goldstein med et automatgevær(ifølge artikkelen) mens Breivik poserer i Frimureruniform til høyre. En Frimurer er en mentaljøde som har sverget å tjene jødedommen av all sin makt. Mye tyder på at Goldstein til venstre og Breivik til høyre hadde samme motiver for handlinger med stor likhet.

Goldstein gikk amok blant forsvarsløse palestinere under en bønn i moskeen deres og blant de drepte var det mange smågutter.

Goldstein var inspirert av talmudsk og bibelsk hat mot ikkejøder og handlet i beste jødisk ånd og tradisjon som de feirer under navnet Purim med stor glede hvert år. Skulle du lure på hvor den norske kristenzionisten, frimureren, jødedyrkeren og Israelvennen fikk motivasjon og inspirasjon til både metode og antall fra tipper jeg at vi finner svaret her. Bildet over er fra gravmonumentet til Goldstein som blir besøkt av mange jøder hvert år for å feire dåden. Kanskje de har fått en ny dag å feire der nå?