.:Vigrid Forsiden:.

Hvor blir den politiske debatten av? Er media feige?

VG og Hanne Skartveit - Hatefull propaganda og tåkelegging - Ingen debatt
Nettavisen og Gunnar Stavrum - Hatefull propaganda og tåkelegging - Ingen debatt

De to hatefulle artiklene over er typisk for tilstanden i Norge idag. Både VG og Nettavisen tilhører maktelitens propagandaapparat som støtter Norges deltagelse i masseslakt av sivile og verdens mest profitable opiumsmafia og den vestlige maktelitens tilraning av andre lands ressurser ved å drepe patriotene som forsvarer landene sine. Denne politikken aksellerer for tiden kraftig med VG og Nettavisen som klakkører og støttespillere for den vestlige maktelitens ondskap, hat og grådighet. Mellom to av disse propagandistene i hatmedia finner vi Anders Breivik som faktisk har forankring i det samme miljøet som store deler av den norske makteliten: Frimureriet. Det bør være et paradoks som nysgjerrige journalister burde gripe tak i og spinne videre på. Det skjer ikke. Bare å lese hatpropagandaen i de to linkete artiklene så ser vi det.

Breivik sin forklaring i retten 6/2-12

Min interesse i denne saken ligger utelukkende på det politisske plan. Resten overlater jeg til retten og psykiaterne. Jeg lette forgjeves etter Breivk sin forklaring i retten hos de store riksavisene på nett uten å finne noe. Alt var det samme hatefulle oppgulpet som hos de to øverste linkene. Jeg fant det derimot på linken rett over, men da på engelsk. Jeg har lest igjennom det og gir dere her det jeg oppfattet som de politiske hovedpåstandene til Breivik:

- The attacks against the government quarter and the Labour Party was preventive attack against traitors who commit, or plan to commit, cultural destruction. Of this deconstruction of the Norwegian ethnic group, and the deconstruction of Norwegian culture.

- Systematic deconstruction of the Norwegian ethnic group is the same as ethnic cleansing. Traitors in the Labor uses the institution of asylum, family reunification scheme, stay on humanitarian grounds, and refugee quota as a tool for the Islamic colonization of Norway.

- As a result of this policy will be Norway's indigenous people, ethnic Norwegians, being a minority in Oslo in the course of ten years. This is not an allegation, it is a fact.

Norsk sammendrag av meg:

Makteliten i Norge med Arbeiderpartiet i spissen gjennomfører etnisk rensing overfor det norske folk og ødelegger norsk kultur. Dette skjer ved hjelp av masseinnvandring som redskap for islamisering av Norge. Etniske nordmenn vil bli i mindretall i Oslo i løpet av 10 år

Resten av forklaringen hans går på hans person og hans rolle i det han definerer som etniske nordmenns frihetskamp mot maktelitens pågående folkemord på oss. Det er en subjektiv oppfatning, men det som står i uthevet skrift er jo nettopp slike politiske forhold som man i et samfunn må debattere fritt og åpent skal ord som demokrati og frihet i det hele tatt ha noen mening.

Når ledende propagandister for en hatefull maktelite som fører angrepskriger i andre land og utøver etnisk rensing her i Norge ikke tar denne debatten, men skyr den for bare livet, kan vi andre bare trekke en konklusjon og det er at Breivik har grunnleggende rett i sine politiske vurderinger og påstander.

For ordens skyld; jeg er ikke enig med Breivik i hans begrunnelser eller de ansvarlige for folkemordet på oss. Der står Breivik og jeg i hver vår leir som er fiender av hverandre. Her er min versjon: Makteliten i Norge, under rammestyring av den internasjonale jødedommen, bedriver etnisk rensing og folkemord på oss som er av nordisk ætt.

Dette kan de gjøre blant annet under beskyttelse av HoloCa$h-løgnen om jødenes spesielle lidelse og løgnene om den 2. verdenskrig som en rettferdig krig mot etnisk nasjonal identitet. I tillegg kommer den internasjonale jødedommens makt og politiske agenda.

Disse fire politiske områdene hører derfor sammen og vi i Vigrid er de eneste i Norge som fører en offentlig debatt om dem sett fra vår faktabaserte vinkel. Hverken VG eller andre av hatmediene våger å ta den debatten.