.:Vigrid Forsiden:.

Medieindustrien angir melodien - Tilhengerne spiller den

Makteliten bestemmer atferden til folket - filmen Rampage
Filmen Rampage

Den vestlige verdens kulturutvikling, etter at jødene vant den totale makten i denne delen av verden etter den 2. verdenskrig, er sentrert rundt jødenes fullstendige mediekontroll med både utvikling og distribusjon. Underveis har filmer, teater og annen media brutt ned alle gamle tenke- og atferdsmåter vi betraktet som en del av vår nordiske kultur og erstattet dem med talmudske betraktninger og talmudske mål om hvordan vi skal oppføre oss og hvilke verdinormer (les ingen) vi skal ha.

Denne utviklingen har gått i flere etapper og jeg kan nevne Rocke-revolusjonen etter filmen "Vend dem ikke ryggen" over Hippiekulturen via Clockwork Orange til Hollywoodnazi-farsen med filmene Romper Stomper og American History X som de mest kjente. Politiet mener Breivik har blitt inspirert av voldsfilmen Rampage. Jeg har selv sett den og den er et glimrende eksempel på hvordan makteliten har øket voldsdosene til det groteske. Det ser ut til at de oppnår den ønskete effekten slik de bevislig gjorde med alle de tidligere filmsjangrene. Siden norsk masemedia er en integrert del av denne antihvite mediekulturen sprer de søplet videre uten å fortelle noe om hvem som står bak og deres åpenbare intensjoner.

I tillegg kommer hele spillindustrien som er bygget opp rundt de velkjente markeds-suksessene: Vold, sex og drap. Det selger alltid og det kan vi få bekreftet når vi ser norsk tabloidmedias dekning av Utøya-aksjonen og Breivik. Han kan ikke lenger nyse før det er oppslag i aviser som VG og Dagbladet med stor skrift og grubling om hva han mente med den nysen. Kanskje var det en skjult melding til en av de skjulte frimurecellene hans?

Gjennom de ovennevnte kulturene som ble skapt av maktelitens propaganda- og meningskontrollapparat har det skjedd en planlagt og uavvendelig opptrapping akkurat som ved bruk av dop. Det må hele tiden større og sterkere doser av vold, sex og drap til for å tilfredsstille folkets behov. Fra enkeltstående drap gikk vi veien over Columbine og flere andre skolemassakrer via den jødiske massemorderen Goldstein til Breivik.

Baruch Goldstein og Anders Breivik

Nå er det ikke bare gjennom medieindustrien vi påvirkes, men også gjennom andres eksempler og i den jødiske zionisten, Baruch Goldstein, sin terroraksjon i Palestina kan vi finne forbilder for Breiviks aksjon. Bildet oveer viser Breivik i aksjon til venstre og Goldstein i aksjon til høyre. Mellom dem står en pent pyntet og meget stilig Anders Breivik i frimurerantrekket sitt. Riktig en svigermors drøm. Dette er faktisk overhodet ikke tilfeldig for frimurernes rolle er å erobre Jerusalem for jødene og der bygge Salomos nye Tempel hvorfra den jødiske verdenskeiseren skal regjere hele verden. De er på god vei, men i Europa vokste motstanden mot den jødiske apartheidstaten og dens folkemord på og fordrivelse av palestinerne. I spissen for denne motstanden sto religiøse muslimer hvilket førte til at Goldstein i Palestina gikk inn i en moské og slaktet sivile uvæpnete palestinere.

I Europa var det den ungdommelige "venstresiden" med AUF og dens formann, Eskil Pedersen, i spissen som førte an. Jeg vil gå så langt som til å omtale AUF-formannen, Eskil Pedersen, som en fanatisk antisemitt slik ordet ofte brukes om dem som er kritiske til staten Israel og jødenes behandling av befolkningen i Gaza. Så mitt tips er at Breiviks motivasjon til å velge AUF som aksjonsmål er å finne i Israel og hans kristenzionistiske frimurermål om å tjene jødene som Herrefolk og installere den jøldiske keiseren på tronen i det nye Salomos Tempel. Mitt andre tips rundt dette er at vi får ikke se eller lese mye i media om denne vinklingen eller frimurerkoblingen overhodet. Dette er nemlig en intern strid mellom to fløyer innen den internasjonale jødiske strategi om verdensherredømme sett fra min side: Kristenzionisme og frimureri mot kulturmarxisme.