.:Vigrid Forsiden:.

Vigrid/Tvedt - Al-Qaida/Bin Laden - Tempelorden 2083/Breivik

Masterstudent Mari Brækken med masteroppgave om: "Vigrid og al-Qaida"

For noen år siden ble det skrevet en masteroppgave om Vigrid og meg(Tvedt) sammenlignet med Al-Qaida og Osama bin Laden på NTNU (Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet) i Trondheim som alltid har vært anerkjent som en glimrende læreanstalt. Masterstudenten som skrev oppgaven heter Mari Brækken som fikk skryt av førsteamanuensis Ulrika Mårtensson for å ha "skrevet en meget god masteroppgave". Jeg fikk på forespørsel tilsendt et eksemplar av oppgaven som jeg leste med en gang og deretter en god stund senere for å få med det jeg ikke helt fikk tak på første gang. Bildet over er av den vakre nordiske masterstudenten, Mari Brækken, og linken går til en artikkel om oppgaven.

Jeg ser på denne oppgaven og de andre tre masteroppgavene som er laget om Vigrid som meget nyttige for oss som er midt oppe i kampens hete til å kunne lene seg tilbake og ta et intellektuelt dypdykk inn i vår egen verden og tilværelse ved hjelp av anerkjente og høyt avanserte analyse- og beskrivelsesmetoder. Min egen selvforståelse og forståelse av Vigrid i større sammenheng ble klart utvidet. Jeg tror det samme kan gjelde andre personer og organisasjoner om vi anvender tilsvarende på dem.

Det som slår meg etter å ha gjennomgått Anders Breivik sitt manifesto et par ganger er at den glimrende oppgaven Mari Brækken skrev må da passe atskillig bedre på Breivik og hans Tempelorden 2083 enn på Vigrid og meg?? Hvis du nå leser artikkelen og erstatter følgende uttrykk med dem jeg foreslår vil du forhåpentligvis som jeg se at den passer bedre på Anders Breivik og hans Tempelridderorden 2083 enn på Vigrid og meg. Dette gir dem som er interesserte en profesjonell metode til å forstå Anders Breivik og hans Tempelorden 2083 i den moderne verden:

Til venstre er originaluttrykk mens min variant er til høyre i fet skrift:

Vigrid - Tempelridderorden 2083

Tore W. Tvedt - Anders B. Breivik

norrøne mytologien - tempelridderkodeksen

den nordiske rasen - den kristne europeiske sivilisasjonen

Jødene - Islam/kulturmarxisme

Nordiske - Europeiske

jødisk - islamsk/kulturmarxistisk

Waffen SS - Tempelridderne

Fascinerende, ikke sant? Til alle dere som har bakgrunn og interesse for en krevende intellektuell øvelse for å utvide horisonten slik at dere bedre kan forstå verden vi lever i anbefaler jeg å anskaffe oppgaven og lese den først slik den er laget for deretter å skifte ordene jeg har foreslått og lese den igjen. Dere vil garantert bli forbauset. Mari Brækken har gjort en glimrende jobb som kan anvendes generelt med små forandringer. Breiviks forsvarere burde være de første til å gjøre denne øvelsen. Dommerne og psykiaterne rundt Breivik også. Og Mari Brækken burde kunne tjene gode penger som ekspert på tankegangen rundt Breivik og Tempelridderorden 2083.