.:Vigrid Forsiden:.

Norway vs Breivik

Blogg som følger Breivik-saken - på engelsk

Media kjører en knallhard hatlinje med en total sensur og fravær av debatt og balanse. Som vanlig. Her er en blogg som følger Breiviksaken for dem som er lei medias hatpropaganda.

Breivik i retten den 6. februar 2012

Forskjellen på dette bildet og det øverste er at Breivik sammenlignes med jødesidens kommunistiske morder- og terroristdømte yndling Nelson Mandela og hans kommunistiske ANC. Mandela er som kjent hater av alle hvite og synger sammen med sine andre kommunister under ledelse av internasjonale jøder om å drepe alle hvite. Det gjør han til helt og vinner av Nobels Fredspris mens Breivik som etter eget utsagn kjemper for å bevare den hvite rase demoniseres av den samme hatefulle media.

Forskjellen her er at vi har med en virkelig frihetskjemper å gjøre som ble opprettet og finansiert og bevæpnet av det jødestyrte amerikanske zionistimperiet så lenge han var deres nyttige idiot. Da han deretter begynte å se på zionistene som folkenes fiendeer ga zionistene han skylden for 9/11, som det er megget tvilsomt at han hadde noen part i, og jaget han gjennom 10 år og drepte han visstnok 6 ganger, skal vi tro alle meldinger om det. Deretter fornærmet de den døde kroppen hans ved å dumpe han i havet. Talmudsk hat og forakt på sitt beste.

Hva disse eksemplene viser er at hater du hvite og dreper dem for å fremme zionistenes agenda om verdensherredømme så er du en helt og får Nobels Fredspris, mens kjemper du for andres frihet mot jøldenes maktbegjør så drepes du og mishandles deretter. Drapsmannen, Barack Obama, fikk fredspris for sine drapsoperasjoner av en representant for en av drapslakeistatene Norge.