.:Vigrid Forsiden:.

Breivik: Makteliten og media frykter den politiske debatt

"Forrædere har overtatt makten i alle europeiske land og åpnet grensene for en Islamsk masseinvasjon som vil utrydde oss europeere både som etnisk, religiøs, kulturell og sivilisatorisk enhet. Vi europeere må samle oss og ta tilbake landene våre med den samme krigsviljen og motet som tempelridderne besatt eller Karl Martell som slo muslimene ved Tours i 732 eller den tysk/polske ridderhæren som banket muslimene ved Wien i 1683". Dette er grunnlaget for Anders B. Breivik sitt engasjement og ridderen til venstre på bildet over knytter Breivik til de stolte riddernes kampmoral mens han selv poserer til høyre med et moderne "sverd" i form av en skarpskytterrifle. Mellom den tidligere tids ridder og den moderne tempelridder i Breiviks skikkelse er hva Europa har fryktet og bekjempet som trussel kontinuerlig i 1.300 år.

Bildet over sier mere enn tusen ord og gir oss en av de to politiske sidene ved: kristenzionisten og frimureren Anders B. Breivik på høyrefløyen med det han kaller kulturmarxistene Gahr-Støre og Pedersen på venstrefløyen ved en plakat som oppfordrer til boykottkrig mot Breivik's elskede Israel. Slik jeg ser dette er det hele et internt oppgjør innenfor konsensus-makteliten i Norge som er delt omtrent på midten i de to leirene som begge jobber for den jødiske verdensagenda.

Disse to forholdene er det Breivik konsentrerer seg om i manifestet sitt og utdyper i form av artikler andre har skrevet sammen med noe egenprodusert materiale. Han går i stor detalj om Europas lange kamp mot den Islamske trussel og i kulturmarxistenes snikovertagelse av de europeiske land og ødeleggelsen av vår forsvarsvilje og -evne. Det er spesielt to historiske personer han fremhever fra forrige århundrede. Den ene, Winston Churchill, ber han om å komme tilbake for å redde Europa slik han reddet Europa under den 2. verdenskrig; mens den andre er Adolf Hitler som han skulle ønske han kunne reise tilbake i tiden til 1933 for å drepe.

Bildet over gir en god illustrasjon av Churchill og hans hovedverk under den 2. verdenskrig. Han led av en alvorlig mental lidelse, som symboliseres av tvangstrøyen, mens likhaugen som brenner i Dresden til venstre på bildet er vitnesbyrd om Churchill sin innsats under den 2. verdenskrig. At en mann, Anders B. Breivik, som skal frelse Europa har den mentalt syke massemorderen Churchill som forbilde viser hvor komplett den gruppen av hjernedøde og hjernevasket kristenzionister og frimurere Breivik tilhørte må være. Churchill er en av den internasjonale jødedommens lakeier som knuste Europa og la oss åpne for rasefremmed masseinvasjon og undergang. Likevel er dette hva det store flertall på kristenzionistisk side hylder.

Før jødesiden engasjerte Churchill beundret han Hitler og ønsket at England ville få en like dyktig leder om det noen gang skulle komm opp i de samme vanskelighetene Tyskland ble påført etter Versailles-diktatet. Deretter snudde han og førte en utryddelskrig mot det tyske folk. På bildet over ser vi Hitler sammen med en gruppe ungdommer i Hitlerjugend som tilsvarer vår speiderbevegelse, bortsett fra at den var nasjonal og tilpasset tidens krav. Adolf Hitler var Europas fremste frihetskjemper og er motsatsen til alkisen og mentalpasienten Churchill. Breivik's synspunkter er totalt snudd på hodet og, som sagt, dette er typisk for de kretsene han tilhører.

Uansett hvor uenig jeg er med mye av det Breivik forfekter og hans vurderinger rundt det, eller kanskje derfor, mener jeg det er ekstremt viktig at det norske samfunnet benytter anledningen til å ta en gjennomgripende debatt rundt hele det norske samfunnet, grunnlaget det er bygget på og hvor det fører oss hen. Breivik sitt manifest danner et glimrende grunnlag for en slik åpen og fri samfunnsdebatt. Man skulle trodd at media hadde kastet seg over anledningen og ledet an i debatten og invitert inn folk fra alle slags fløyer slik at media, som de selv påstår, kunne vist osss hvor dumme alle vi politisk ukorrekte er.