.:Vigrid Forsiden:.

Nakke- og Hodeskudd av forsvarsløse en jødisk spesialitet

Frimureren, Zionisten og Israel-elskeren Breivik

Mannen til høyre er den jødiske massemorderen Goldstein som slaktet palestinere i en moské. Samme motivasjon som Breivik. Var det Breivik's forbilde?

Jødiske soldater med hodeskudd mot avvæpnet palestiner

Teksten på bildet over: "Sjokkerende bilder som viser hvordan israelske soldater arresterer den 23 år gamle Mahmoud Saleh og hans venn (bilde 1). Soldatene tvinger han ned på bakken (bilde 2) og kler av han (bilde 3) for deretter å skyte han i hodet (bilde 4). Bilde 3 avslører den offisielle jødiske forklaringen om at Mahmoud ble skutt fordi han ikke ville ta av seg ytterklærne.

Bildene, som ble tatt av en amatør i Jerusalem den 11. mars, er nok et smertelig eksempel på hvordan Israel fører sin krig mot det palestinske folket som har krevd mere enn 1.100 sivile så langt".

Jødene har alltid vært kjent for sine nakkeskudd, så også i det sovjetiske NKVD hvor jødene var sterkt overrepresentert og ble sett på som et jødisk utryddelsesverktøy.

NKVD-offiser henretter fanger

Fangene over blir henrettet med det som kalles "jødisk metode", altså nakkeskudd.

AUF kjempet palestinernes sak.

Dagbladet: Breivik lette for å drepe Eskil Pedersen

AUF var palestinernes fremste forkjemper i Europa og med Israel-hateren, Eskil Pedersen, som formann var de en alvorlig trussel mot staten Israel's eksistens. Breivik lette spesielt etter Eskil pedersen for å drepe han. Den eneste åpenbare og logiske forklaringen for massakren på Utøya og med Eskil Pedersen som spesielt mål er å finne i AUF's anti-israelske og propalestinske engasjement og ledende rolle i Europa.