.:Vigrid Forsiden:.

Breivik: Ingen TV-overføring av Breivik's forklaring i retten

Media nektes filiming av Breiviks forklaring i rettsalen

Makteliten gjør alt de kan for å forvrenge hva Breivik står for og hindre oss i få førstehånds kjennskap til det gjennom Breiviks egen forklaring i rettsalen. Selvsagt vil han holde en politisk motivert tale om bakgrunn og politiske analyser av det norske, europeiske og vestlige samfunn. Akkurat det er hva som burde interessere oss alle og akkurat det er det makteliten vil hindre oss i å få direkte kunnskap om.

Derfor blir ikke talen overført direkte via media og derfor har makteliten stemplet han som gal og ideene hans som idiotiske vrangforesstillinger og derfor er det de satte igang intim overvåking og vurdering av han i tiden frem mot rettsaken for å få han ute av rytme og balanse. Og husk et forhold: Dette har intet med straff eller å unne Breivik noe som helst. Dette har kun med å få kortene på bordet i sin mest mulig riktige og originale form. Media og maktelite og politi lyver og forfalsker og forvrenger akkurat slik det passer dem.

Et av forholdene media har tiet om er at Anders er en aktiv frimurer som fortalte folk at frimureriet var noe han var opptatt av og holdt på med. Burde ikke media og politi og maktelite sette igang en grundig undersøkelse i full offentlighet av hva frimureriet gikk ut på og hvordan virksomhet de drev? Å nei, du. Frimureriet er ryggraden i den jødedyrkende kristenzionistiske bevegelsen i de vestlige land og der er det fingrene fra fatet for resten av folket. Nasjonalsosialistene oppløste frimureriet fordi det var av prinsipp uforenlig med et demokratisk folkestyre. Men ikke i vårt demokratur.

Og ingen protesterer. Alle nikker og er helt enige i alt slik konsensus-zombier skal være. Og der er vi ved kjernen i det norske samfunnet. Vi har intet demokrati overhodet, men er et politisk korrekt meningsasyl basert på hjernevasket zombie-konsensus.

Antihvitt konsensusvanvidd i Norge

Bildene over forklarer greit hva jeg mener med at Norge er et politisk korrekt meningsasyl basert på hjernevasket konsensus slik at alle mener og sier og gjør det samme akkurat slik hjernedøde zombier gjør det. Og jeg kan garantere deg at når man i et stort og mangslungent land som Norge oppfører seg som en zombie, ja, da er man det. I et slikt samfunn mener alle det samme uansett tema. I de små saker er dette bare en artighet, men når det gjelder de store sakene som liv og død og vår eksistens som folk da er det bare sykt og kvalmt. Bildet til venstre over illustrerer hvordan de norske politikerne gjennom et par sms'er hadde konsensus om å bombe Libya tilbake til steinalderen og drepe noen tusener samtidig. Reptil-zombie-politikerne våre trengte hverken debatt eller møter for å utløse drapsmaskinen sin i et fremmed land. Tilsvarende i Afghanistan. Full konsensus uten debatt.

Uansett hvor ille det er å myrde med kaldt blod fremmede folkeslag mens de sover i sengene sine eller gjeter dyrene sine så er det småtteri sammenligning med å utryddee sitt eget folk. Og det med et smil om munnen og i full og aktiv konsensus. Selvhat? Mordlyst? Hva i all verden ligger bak? Jeg vet det ikke og forstår det ikke og det er uten betydning i denne artikkelen. Poenget her er at selv i et så sykt og alvorlig tema så er det full politisk korrekt konsensus mens zombiene beveger og taler og smiler som hjernedøde zombier og pavlovske rotter skal gjøre.

Linken over går til en artikkel i Dagbladet som beretter om en slik konsensus hvor alle norske ungsdomsorganisasjonen i de politiske partiene fra FRP til Rødt har full konsensus.

Bildene over er av bombeofre for NATO's (North Atlantic Terror Organization) nedslakting i Libya. En klar og forutsigelig følge av konsensus om å drepe ved krig når det anglozionistiske Herrefolket ber oss om det. Bildet til venstre er av den unge svenske damen Linda som ble gjengvoldtatt av negre i Sverige noen år tilbake. Det samme antihvite rasehatet herjer det konsensus-enige Sverige likesom her i Norge. Jeg forstår godt at politiske tegnere ser for seg konsensuspolitikerne på mordertokt som reptiler som har luktet råttent bytte. Den sammenligningen gjelder etter min oppfatning også for konsensus politikerne i ungdomsorganisasjonene og deres konsensus om å utrydde det etniske norske folk. For det er sluttresultatet av den antihvite rasistiske politikken deres og reptilinstinktene deres forteller dem det nok.