.:Vigrid Forsiden:.

Facebook sensurerer "Norway vs. Breivik - Uncensored"

CNN-rapport om sensuren av Norway vs. Breivik

Det er ikke enkelt for den som er interessert i Breivik-saken og hva som ligger bak hans aksjoner å skaffe seg nøytral informasjon. Breivik's manifest og hans egne forklaringer er selvsagt subjektive mens like selvsagt er samfunnets reaksjon og massemedias dekning en eneste lang hatefull desinformasjon. Tilsvarende er hele rettsfarsen rundt Breivik hvor han først erklæres sprøyte gal for deretter å skulle vurderes på nytt akkurat i den tiden han skal forberede saksfremstillingen sin. Rettssak har det intet med å gjøre, men krig ført under dekke av rettssak.

Siden jeg selv er en erklært fiende av alt Breivik har presentert seg selv som: Frimurer, kristenzionist, Churchill-beundrer og elsker av Israel pluss litt til så er heller ikke min mening om Breivik og hans politiske motiver eller strategiske forsvar rent juridisk sett av betydning siden jeg er for subjektiv anti all jødedyrkingen han står for offentlig.

Jeg har derfor lett rundt på nett og tilfeldigvis fant jeg til slutt en nettside med Facebook-konto jeg kunne finne det jeg søkte. Et par dager etter at jeg fant Facebook-kontoen ble den fjernet av Facebook. Fjerningen ble faktisk omtalt av selveste CNN slik at jeg fikk se at den er virkleig og ikke bare et PR-stunt.

CNN-rapport om Facebook-sensuren

Det er tydelig at kun politisk korrekt propaganda er tillatt i denne saken og at alt pratet om et åpent og fritt samfunn bare er bløff. Noe som alle deltagere i den politiske debatt har visst lenge, men det er greit med bekreftelser innimellom. Hatet mot ytringsfrihet er enormt hos makteliten.

Lara Johnstone's kommentar om sensuren

Damen som står bak nettsiden hvis formål er å argumentere for at Breivik får en fri og rettferdig rettsak heter Lara Johnstone og presenterer seg som en "multikulturell feminist" og er så vidt jeg forstår fra Sør-Afrika. Da skjønner jeg det bedre for ingen europeisk mann fra samme side som Breivik tilhører (kristenzionist, Israel-venn og frimurer) ville vel våget seg frempå med det samme budskapet. I mine øyne er det å kaste bort tid for i en total assymetrisk krigføring er jo nettopp rettssalen et av de viktigste krigsredskapene makteliten har sammen med full kontroll over politi og media.

Mitt håp er at det finnes en nordmann eller nordkvinne som kunne hjulpet henne og oversatt de viktigste delene av det Lara skriver til norsk slik at det ble tilgjengelig for oss alle. Selv er jeg for subjektivt preget av antipati for Breiviks politiske plattform til å kunne gjøre det. Å tro at forsvaret til Breivik vil komme inn på denne problemstillingen er idioti. Deres jobb er å skylde på barndom og andres uheldige påvirkning. Jeg ler.