.:Vigrid Forsiden:.

Lærer fikk sparken etter vits om jakt på AUF'ere

Dagbladet: - Folk kan ikke la seg støte av alt som ikke er politisk korrekt
Læreren til TV2: – Jeg bedriver ekstremsport innen humor

Det eneste som forbauser meg en smule er at denne "Jackass-humoristen" er overrasket over reaksjonen fra skolen som sparker han og media som henger han ut til offentlig fordømmelse for å kommet med en vits som ikke er kosher godkjent som politisk korrekt av meningsasylets tankepoliti. Lensmannen i området han bor går ut i media og våser om kriminell etterforskning. Det tror jeg null på, men det gjør seg i maktelitens hatefulle media som en form for forhåndskriminalisering av en politisk ukorrekt "løs kanon". Slikt skal ikke forekomme i et totalt ensrettet meningsasyl som Norge er blitt og må tvinges til underkastelse snarest mulig.

Personlig har jeg like lite til overs for spøken hans som jeg har til NRK's voldsoppfordringer mot Siv Jensen og at AUF på sin sommerleir på Utøya i 2010 hadde som hovedattraksjon å synge om "Hvem skjøt Siv Jensen" eller venstreungdommens selvhatende slagord om å "lage medister av nazister". Personlig så jeg AUF som Vigrid's beste allierte i Norge siden de er sentrale i motstanden mot jødenes folkemord i Palestina. Jeg tror også at det var denne funksjonen som gjorde dem til mål for frimureren og kristenzionisten, Anders Breivik, sin aksjon.

Men denne saken har en annen vinkling jeg er meget interesssert i. Jeg har nylig hånet våre kosher-godkjente, balleløse medieklovner for feighet ved at de ikke tør å fleipe med opplagte morosaker som vil ramme makteliten. Da er det fort slutt på moroa både på og utenfor jobben. Det fikk Wangen merke. Siden jeg utfordret medieklovnene med "Det elektriske samlebåndet i Auschwitz" som grunnlag for mye uformell moro har jeg en annen utfordring til lærer Wangen og andre Jackass-humorister med "Humor som ekstremsport":

Den elektriske stol i Treblinka

Bildet over er fra arbeids- og interneringsleiren Treblinka og midt i leiren er plassert en enorm elektrisk stol for å illustrere historien til den polskjødiske marxisten, Peretz Opoczynski, slik den er gjengitt i boken "Who Will Write Our History?". Lurte du kanskje på hvorfor stolen er så stor? Jo, det er fordi det satt 10.000 (ti tusen) jøder om gangen da de slo på strømmen og drepte dem. Sier HoloCa$h-legenden.

Hvis ikke dette og andre jødeløgner som til sammen utgjør svindelaffæren kalt HoloCa$h kan lages mye moro med av medieklovner og Jackass-humorister som elsker ekstremsport, ja så vet ikke jeg. Jeg står i all beskjedenhet til hjelp med råd og dåd hvis det finnes en av de ovennevnte ekstremsporthumoristene som våger seg på.