.:Vigrid Forsiden:.

Anders Behring Breivik: Jødedyrkende Frimurer

Over ser vi Breivik i frimurerantrekk

Noen fakta om Breivik fra hans eget "Manifesto 2083":

1) Han er frimurer. (Se bildet.)

2) Han beundrer Winston Churchill.

3) I sitt 1500-siders manifest kom han ikke på noe å si om rollen til zionismen eller jødene.

4) En "nasjonalsosialist" som er anti-nazist, anti-rasist og anti-fascist: “Jeg ser på meg selv som en anti-rasist, anti-fascist og anti-nazist.”

5) En "nasjonalsosialist" som ble ille berørt om du kalte ham en "nasjonalsosialist": “Hver gang noen spør meg om jeg er en nasjonalsosialist blir jeg dypt opprørt. Om det er én historisk skikkelse og tidligere germansk leder jeg virkelig hater, så er det Adolf Hitler."

6) En "nazist" som kaller zionistene "brødre" og ønsker å kjempe sammen med Israel:

“Jøder som støtter multikultur i dag er en like stor trussel mot Israel og zionismen som de er mot oss... Så la oss kjempe sammen med Israel, med våre zionistiske brødre, mot alle anti-zionister, mot alle kulturmarxister og multikulturalister.”

Hvilken unik "nazist"!

Her er ett av hans emblemer. Du kan tydelig se at han har plassert hakekorset like ved siden av Islam og kommunismen:

Dette er en vanlig måte å se det på for jødedyrkende kristne zionister----
eller vestlige liberalister som er hjernevasket av jødemedia

Selvsagt la ikke jødemedia "merke til" alt dette, og dagen lang repeteres de samme løgnene om "nazister" og "europeiske nettverk," osv. Alt dette som et signal for en ny heksejakt mot ekte nasjonalsosialister over hele Europa. Forresten, ettersom han var frimurer, så kanskje de også vil sjekke alle frimurerlosjene rundt om i Europa for mulige forbindelser? Ha! Dette vet vi alle svaret på.....

-------------------------

Makthaverne har delvis løst disse problemene de siste årene gjennom å aggressivt markedsføre uttrykkene "ekstremister" og "høyreekstremister." Ny-ord som kan bety nærsagt hva som helst. Jeg oppfordrer alle som liker å delta i kommentarfeltene på nettet til å spørre PK-ene hva disse ordene betyr - og hvordan det har seg at både nazister og antinazister, både rasister og antirasister, og både jødevenner og jødefiender, omtales med samme ord. Hva ordet "ekstrem" eller "ekstremist" betyr, kan man jo også spørre om. Svaret er selvsagt at alle som tenker tanker makthaverne ikke liker, er "ekstreme."