.:Vigrid Forsiden:.

Eskil Pedersen - Den totale underkastelse

Eskil om Hillary: - Et fint møte med en person vi ser veldig opp til

Og Aftenposten fortsetter: "Eskil Pedersen roser USAs utenriksminister Hillary Clinton etter at hun møtte AUFs sentralstyre i Rådhuset fredag ettermiddag." Hva er det jeg leser? Jeg holdt på å ramle baklengs ned av stolen min da jeg leste dette enda jeg av alle burde vært forberedt siden jeg tidligere har beskrevet AP og Pedersens totale underkastelse for den internasjonale zionismen og dens lakeier.

Eskil Pedersen og AUF var min og Vigrid's nærmeste allierte i kampen mot Israels nedslakting i Gaza frem til 22. juli 2011 og aksjonen til en kristenzionistisk frimurer og Israelbeundrer slo til mot senteret for den europeiske venstreungdommens engasjement for det palestinske folk. Folkemordet på palestinerne og slaktingen av Gaza-innbyggerne kan kun og utelukkende finne sted med aksept og aktiv støtte fra Jew$A. Hillary Clinton er en av de aktive haukene i det anglozionistiske Imperiet og sentral pådytter for Imperiets globale krigføring hvor Israels krig mot Palestina er helt sentral. Dette er altså damen Eskil Pedersen nå hylder og beundrer offentlig. Fytterakker'n for en feig slimål.

Eskil Pedersen - Ekstremist for Meningsdiktaturet

AUF-leder Eskil Pedersen opprørt over Tore Tvedt og høyreekstreme

Linken går til en GIABO-artikkel om VG's intervju med Eskil Pedersen og er glimrende i sin måte å avsløre hvordan de forskjellige delene av konsensusdiktaturet jobber sammen. Hadde VG's intervjuer og Eskil Pedersen hatt baller overhodet hadde de ikke sneket seg unna meg med halen mellom bena og bakvasket meg slik de her gjør. Jeg var tilgjengelig i Tinghuset så lenge media ønsket og når Eskil mener jeg ikke bør fobli utilsnakket hadde han anledning til et direkte oppgjør på direkten foran både VGTV og alle de andre mediene som flokket seg rundt meg. Den feige lille bakvaskende slimålen turte ikke det og ikke turte VG utfordre han heller. Forutsigbar adferd som vi kan vente av et mediesystem som kun har til oppgave å beskytte makteliten og drive propaganda for dem. På folkemål kalles det for feighet.

I det samme intevjuet gjør Eskil det helt klart at han vil innføre det totale meningsdiktatur basert på angiveri innenfor familie og kolleger. Det bør heller ikke forbause noen. Mens jeg er en folkelig sentrumsorientert person fremstår Eskil som en frihetsfiendtlig zio-ekstremist.

AUF-leder dyrker HoloCa$h-religionen

AUF - Hjernevasking av ungdom har topp prioritet

Det er tydelig at AP og AUF gjør alt de kan for å overbevise den internasjonale zionismen om at de er kosher og til å stole på og bare har som sitt ønske å fremme den internasjonale jødedommens agenda. Denne gangen er det en AUF-leder som pusher HoloCa$h-indoktrineringstur i Østfold. AUF har tydeligvis lært leksen sin.