.:Vigrid Forsiden:.

Breivik-aksjonen - Redningsaksjon for Israel?

Flere har kalt Breivikaksjonen for Norges svar på 9/11 og jeg er ikke uenig i at det kan sees slik. Høyst sannsynlig var 9/11 en israelsk aksjon for å komme på offensiven igjen etter å ha blitt kjørt på defensiven gjennom flere år med et klimaks på Durbankonferansen i august 2001. Flere av oss var den gangen overbeviste om at jødene måtte gjøre noe drastisk for å komme ut av det hjørnet de hadde terrorisert seg inn i. Så smalt det i USA og vips så var alt snudd på hodet og det anglozionistiske Imperieet har vært på en enorm og muligens avsluttende offensiv overfor resten av verden siden.

Det vil si helt frem til våren og forsommeren 2011. Da skjedde det igjen forhold som begynte å trenge Israel inn i et nytt hjørne: Palestinerne fikk mye sympati etter all den israelske drepingen i Gaza; Palestina gjorde stor fremgang i FN-systemet og USA måtte redde Israel fra knockout i FN med et veto i Sikkerhetsrådet. Palestina gikk utenom og er halvveis på veien mot anerkjennelse som egen nasjon. Da gjelder det andre lover og alt land Israel har beslaglagt og gjerdet inn som de erobret i 1967 må gis tilbake til Palestina og jødiske bosettinger må ut.

I USA er det full oppslutning om Israel med president Obama som en ren nikkedukke og lakei for den israelske lobbygruppen AIPAC og verden forøvrig bryr seg lite om hva araberne selv mener. Avgjørelsen vil avhenge av hva den europeiske venstresiden som sympatiserer med Palestina vil gjøre og hvordan de vil mobilisere en samlet venstrefront med europeiske muslimer mot Israel. Denne venstresiden består i Europa av de sosialistiske ungdomsgruppene med det norske AUF som ledende pådriver. Særlig formannen i AUF, Eskil Pedersen, er en fanatisk motstander av Israel's folkemord på palestinerne og som gløder for denne saken fremfor noe annet.

Pedersens blogg med artikkel om Palestina/Israel. Trykk på bildet i bloggen for lesbart format

Selv midt oppi andre brennhete saker banker hjertet hans kun for kampen mot den jødiske okkupasjonen og terroren mot palestinerne. Og han har suksess og AUF har suksess og Israel er på defensiven igjen. Norge er en betydelig faktor ute i verden som fanebærer på grunn av Nobels Fredspris og at vi har penger til å drive aktiv internasjonal påvirkning. Dessuten er vi en av Israels sterkeste støttespillere og har alltid vært det. Ref. Odd Karsten Tveits bok om akkurat det: "Alt for Israel". Med Eskil Pedersen i ledelsen av AUF og fremtidig leder av AP mister Israel et grunnleggende fundament og vil bli drevet hardt tilbake på banen. Gode råd er dyre og Eskil Pedersen og AUF må nøytraliseres på samme grundige måten som 9/11 slik at trusselen fra Norge er eliminert for alltid.

Stoltenberg's tale på Akershuskaien på HoloCa$h-dagen

Når det gjelder det store bildet i et slikt scenario er det kun et logisk mål i Norge og en person fremfor alle andre som må "nøytraliseres"; nemlig AUF og formannen Eskil Pedersen. Hvordan jeg kan vite det? Fordi jeg er aktør i den samme globale kampen og ser på nettopp AUF og spesielt Eskil Pedersen som min beste, og eneste, effektive allierte i Norge i kampen mot den jødiske terrorstaten Israel. Det vi altså kan forvente om teorien er riktig er et angrep på AUF og Eskil Pedersn fulgt opp av to forskjellige reaksjoner fra den norske makteliten og spesielt AP og AUF: Enten mobiliserer de aktivt og offensivt med full kraft i det offentlige rom for Palestina og mot Israel eller at de tar poenget og legger seg flate og viser i full offentlighet at de er underdanige jødedyrkere som har gjort en feil og avstår fra videre åpen og effektiv kamp mot Israel.

Anti-Israel-kampanje på Utøya av AUF
Referat fra HoloCa$h-dagen i Kristiansand

Etter at trekvart år er gått ser vi helt entydig og klart at AP valgte det siste av de to alternativene. All åpen propaganda mot Israel er forstummet, inklusive på Israel-motstanderen, Eskil Pedersen, sin blogg. Jens Stoltenberg holdt den mest ydmyke og underdanige talen man kan tenke seg på HoloCa$hdagen i Oslo samtidig som lederen for støttegruppen for etterlatte etter Utøya-massakren, Trond Blattmann, stilte opp på en stor tilstelning i regi av HoloCa$hdagen i Kristiansand og la seg flat overfor jødene på vegne av de etterlatte. Verre kan det da umulig gjøres? AUF-ungdommene har som en av sine politiske hovedengasjementer internasjonalt å bekjempe Israeljødenes folkemord på og nedslakting av palestinerne og stjele landet deres. Fundamentet for etableringen av staten Israel er jødeløgnen om de 6 millioner som kalles HoloCa$h. Hvordan i all verdens navn kan så Blattmann stille opp på den nye hellige jødedyrkerdagen kalt HoloCa$h-dagen som er laget for å få folk til å dyrke jødene og minne dem på og forsterke jødenes krav på Palestina og fordrivingen av palestinerne? Akkurat det AUF-ungdommene bekjempet.

Og det blir verre, mye verre. Drapsmannen på Utøya, Anders B. Breivik, er en kristenzionistisk jødedyrkende frimurer og venn og støttespiller for Israel, så langt jeg kan dømme ut fra manifestet hans. I tillegg er han en aktiv Frimurer og tempelridder. Vet ikke Blattmann hva tempelridderne og frimureriet har som endelig mål?: Hjelpe jødene og ta makten over hele det gamle Eretz-Israel og bygge det nye Salomos Tempel på Tempelhøyden i Jerusalem hvorfra den nye jødiske verdenskeiseren skal regjere verden og alle folk skal bringe alle verdens verdier og legge dem foran føttene hans. Det Blattmann altså gjør er å legge seg flat for og hylde de kreftene som ifølge Breivik selv utgjør hans egen ideologiske plattform. Større underkastelse og klarere melding kan man ikke gi.

Breivik jaktet spesielt på Eskil Pedersen

Så gjenstår det bare å høre hva Breivik selv sier om hvem han var ute etter og det får vi i media 12. april, altså kun fire dager før rettssaken starter og med det kan denne artikkelen endelig skrives. Vi har fått på plass alle de forhold som vi har ventet på og scenariet er med stor sannsynlighet riktig. Riktigere enn noe av det vi blir presentert for av media på vegne av den norske konsensus-makteliten som for alt i verden vil bruke dette i sin egen politiske agenda og kamuflere alle spor til en målrettet aksjon satt opp og iscenesatt av de kreftene Breivik dyrket: Frimureriet og kristenzionismen. Bare sjekk media selv og se hvordan samtlige massemedier tier ihjel både Frimureriet og Israelholdningene.