.:Vigrid Forsiden:.

Hestehoven som symbol

Når solen stiger så høyt at snøen smelter i grøftekanten og i sørhellinger i løpet av mars dukker det fram en nydelig gul blomst som strekker seg mot den solen den er et bilde av. Som Odinist og dyrker av sol og liv (uten sol - intet liv) har denne hardføre og livskraftige lille blomsten alltid fascinert meg. Faktisk så mye at jeg nå tar den i bruk som et symbol på akkurat det den er: Livskraft, hardførhet og positiv speiling av solens varme og livgivende egenskaper.

I forskjellige former har jeg tenkt å la den ledsage positive prosjekter som passer inn i vår egen virksomhet og målsetting innenfor rammen av Putin's visjon om Eurussland (Eurasia) som jeg sier meg fullstendig enig i. Der hvor Putin's visjon kolliderer med min egen har Putin forrang fordi jeg kan jobbe videre utenom for det som ikke går i hop.

De to ledende moralske statene i verden i dag, Kina og Russland, har begge to enorme prosjekter på gang for å modernisere landene sine samtidig som alle andre land i regionen vil dra nytte av det og øke felles velstand. Samtidig bygger alle disse prosjektene bro mellom land og folkegrupper som tidligere har vært fiender og åpner for en fredelig utvikling til levestandarder og livskvaliteter vi hittil bare kan drømme om. Et av disse prosjektene er Beringtunnellen mellom Sibir og Alaska som russerne er pådriver for. Tunnellen skal dekke både høyhastighetstog og godstrafikk.

Særlig med tanke på USA's politikk om verdensdominans ved hjelp av militære midler hvor landet raver rundt som en paranoid psykotiker og skyter ned enhver som mener noe annet enn det selvrettferdige Imperiet liker. Når gale folk går berserkergang er det greit å avlede dem med noe konstruktivt sammen med dem de hater slik at de kan se at det går an å gjøre noe felles og at det kan gavne dem begge. Dette prosjektet har også en slik effekt. Hvorfor føre krig om olje og gass og dominans når man kan få det gjennom handel og kommunikasjon? Og hvorfor dominere når man kan tolerere? Men for det må det en prosess til og den har president Hu i Kina og statsminister Putin i Russland satt i gang i den delen av verden som fremdeles kan kalles fri.

Jeg avslutter med denne lille solskinnsblomsten en gang til og ønsker alle som vil være med å utvikle en tenke- og påvirkningstank etter Putins visjoner velkommen til å jobbe sammen med meg om det.