.:Vigrid Forsiden:.

Alliansens oppgave: Avspore Vigrid - Fedrelandslaget som Modell
29. mars 2018

På bildet over ser vi drømmeren Fridtjof Nansen i midten foran og realpolitikeren Vidkun Quisling til venstre bak.

Den gangen vi i Vigrid var aktive, fra starten av 1999 til høsten 2005, hendte det noen ganger at våre fiender høyt oppe i systemet kontaktet meg og fortalte hvordan de enten skulle knuse oss eller sverte oss eller ødelegge for oss med avsporings-satsinger og lignende. Ikke ofte, men av og til og som regel så skjedde det. Det var lite eller ingenting vi kunne gjøre med det den gangen og media jublet med ødeleggerne. Som sagt det er lenge siden og jeg regnet ikke med flere "tips" eller skryt av denne typen. Tross alt driver vi ingen utadvendt aktivitet lenger. Kun på nett. Og det var denne nettvirksomheten vår det dreide seg om denne gangen.

Vedkommende som kontaktet meg gjorde det første gangen sommeren 2016 med bakgrunn i to forhold: Mailkampanjen vår mot alt som var av skoler, høyskoler og universiteter. Det var en generell mail vi sendte ut til de ansatte vi fant epost-adresser til på nett. Det andre var denne kampanjen sett opp imot en eksplosjon i masseinnvandring og vanlige folks reaksjon på denne.

De tipsene jeg fikk for Vigrid sin del var at jeg skulle tas på alle fronter; gjennom rettsapparatet, banning fra sosiale medier og kommentarfelter, politiaksjoner og tettere flankering og innpakking rundt Vigrid av kontrollert opposisjon som absorberte dem som ble vekket av Vigrid sine mailer, budskap og motstand mot masseinnvandringen. Alt det var vel og bra og jeg var veldig smigret siden han sa at de på høyt nivå anså min virksomhet som det eneste de tok på alvor, men overhodet ingenting nytt i det så jeg takket pent og lot det gli i glemmeboken. Tross alt så har det vært slik fra første stund av.

At de nasjonalistiske grupperingene i sosiale medier allerede var under full kontroll regnet jeg med så det var lite nytt. Nå er jeg aldri sikker på hva slike "tipsere" egentlig vil og om det er noe hold i det de kommer med, for det var ikke alltid det var det. Så jeg gikk i tenkeboksen og kjørte en vri på skolekampanjen med brodd. I løpet av høsten 2016 ble jeg trigget av medias propagandering for de jødiske "Veiviserne" i skole- og barnehager med helt jødesyke opplegg for jødedyrking rettet mot barnehagebarn. Og da ble det fart i sakene og alt jeg var fortalt skjedde.

Og så kom vedkommende igjen helt nylig og minnet meg på tipsene og lurte på hva jeg nå mente og om jeg nå trodde på han. Jeg måtte bare si som sant var at det hadde skjedd mye de siste to årene, men ikke noe som jeg koblet direkte på Vigrid bortsett fra politirazzia, anmeldelser og litt mediehets og bruk av Vigrid-kortet i valgkampen. Hadde han noe mere måtte han i så fall være helt konkret. Og det hadde han. Han sendte meg en link til et intervju som var lagt ut på en anonym og felles lagringsplass på nettet og ønsket meg lykke til. Litt hoverende, men greit nok. Her er linken.

Det jeg fikk oversendt var altså en link til et intervju med investoren Mikkel Dobloug i Morgenbladet den 23. desember 2016. Altså flere måneder etter at tipseren kontaktet meg. Enten må vedkommende ha vært synsk, forutseende, tatt en sjanse i ettertid eller vært en bakspiller på høyt nivå. Her er artikkelen i Morgenbladet bak betalingsmur med overskriften: "Samtale i ulendt terreng." For at jeg skulle kunne bruke det som sto i artikkelen måtte jeg finne originalen og det gjorde jeg. Siden den var bak betalingsmur måtte jeg tegne et 3-ukers gratisabonnement, for å betale for slikt søppelmedia gjør jeg ikke frivillig. Og siden den var lik den i Pastebin kan jeg bruke den. Ellers ikke for den i Pastebin kunne vært tuklet med.

Altså var det bare å lese og se når eller om det virkelig var noen referanse til meg eller Vigrid i artikkelen for ellers hadde den jo null "bevis"verdi. Men det hadde den. Ikke så mye, men mer enn nok når vi begynner å nøste videre:

Så hadde altså han som tipset meg ikke bare rett, men kunne dokumentere det også. Glimrende. Min nysgjerrighet ble vekket og heldigvis har vi internett slik at letingen kan gjøres hjemmefra med noen tastetrykk. Mere følger i senere artikler når og om jeg finner mere interessant i samme gate. Så langt forklarer Alliansen sin bakgrunn en del forhold rundt partiet som har fått meg til å lure på om det er en ren Fake. Det har virket slik og den oppfatningen er forsterket nå.

Dobloug kommer med flere opplysninger i artikkelen. Som at han førte sammen Odfjell og Lysglimt som jobbet parallelt med å danne et nytt innvandringskritisk parti og som så slo sammen satsingene i Alliansen. Lysglimt gjør jobben som leder og Dan Odfjell ga han en halv million (500.000) i støtte i tillegg til de pengene Lysglimt fikk i startkapital av Dobloug.

Her er en kopi fra slutten av artikkelen:

"ALLIANSEN NORGE UT AV EØS
Partileder er Hans Lysglimt Johansen.
Styremedlem: Historiker Sturla Ellingvåg.
Pr-ansvarlig: Bjørn Melleby, fritenker fra Stavern.
Lysglimt har fått en halv million kroner i støtte til partiet fra Dan Odfjell, reder i Bergen og vinbonde i Chile."

Dan Odfjell er den samme kristenzionisten og jødesleikeren som skriver i og støtter Resett.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)