.:Vigrid Forsiden:.

Galtung om terror hjemme og ute

Jens Stoltenberg, Statsminister og Korsfarer: "Det var grusomt, men nødvendig"

Uttalelsen over ble gitt av Jens Stoltenberg i forbindelse med at han sendte norske flygere ut på intensive bombetokter mot Libyas lovlige regime og den delen av sivilbefolkningen som støttet dette lovlige og internasjonalt anerkjente regimet. Hvor mange kvinner og barn og andre sivile libyere som ble slaktet vet vi ikke og om Stoltenberg vet det tier han om det.

Anders Breivik, Frimurer og Korsfarer: "Det var grusomt, men nødvendig"

Uttalelsen over ble gitt av Anders Breivik i forbindelse med at han sprengte en bombe i Oslo og drepte AUF-ungdommer på Utøya.

Nyhetsspeilet sin artikkel om Galtungs tale

Det er en uttalelse fra en annen dømt terrorist jeg kommer i hug når jeg leser Nyhetsspeilet sin artikkel som uttalelsene over er hentet fra og det er Timothy McVeigh som ble dømt for Oklahoma City-bomben som var en reaksjon på myndighetenes nedslakting av menigheten i Waco, Texas, hvor mange titalls kvinner og barn ble myrdet av myndighetene i en en regulær krig med militære innsatsmidler: "En stat må forvente at dens borgere gjør som sine myndigheter gjør ved å lære av dem og følge dens eksempel". Fritt etter hukommelsen.

Jeg overlater den interesserte leser å gå inn på Nyhetsspeilet sin artikkel som er linket til over og lese hele den glimrende artikkelen skrevet av Sigr Huginsson. Bare det at intellektuelle politiske skribenter må bruke psevdonymer for å anonymisere seg selv som beskyttelse mot maktelitens hevn, hat og terror forteller oss at Norge langt på vei er en totalitær stat med påfølgende borgerkrig. Årsaken til det ligger hos en maktelite som bevisst har balkanisert landet vårt.

Kanskje det en dag er en annen fremmed makt som bomber Norge tilbake til steinalderen og at Norges statsminister er den som ender livet sitt i rennesteinen slik Stoltenberg og Co. sørget for skjedde med Ghaddafi? Over er et nærbilde av statssjef i Libya, Muammar Ghaddafi, kjent som Afrikas fremtidige redningsmann, idet han blir drept av den NATO-støttete mobben som Stoltenberg allierte Norge med.

Amerikanerne har et ordtak som sier at "What goes around comes around". Vår norske variant lyder: "Hva du gjør mot andre kan fort bli gjort mot deg selv". Vi går i så fall en en mørk fremtid i møte i de vestlige korsfarerstatene.

Vi er utsatt for en utryddelseskrig og den som ikke kjemper har tapt. Den som kjemper har derimot en sjanse. Hvor hører du hjemme?