.:Vigrid Forsiden:.

YFO - Jødestyrt Front mot Ytringsfrihet i Norge??? - Jødesleikerne Avsløres
17. juni 2019 - Tore W. Tvedt

Bjønnulv avslører Resett-Hykleriet og knuser YFO

Ytringsfrihetsforbundet holdt sin første offentlige samling i Oslo torsdag den 13. juni i år og det som skulle være en selvforherligende kollektiv runking i Resett/YFO sitt private Ekkokammer ble i de siste minuttene fullstendig avslørt som prinsippielle Hyklere av Bjønnulv Evenrud, som er leder av "Folk er Folk"-avisen.

Det var som da gutten i Keiserens nye klær påpekte at Keiseren jo var naken og at alt var ren svindel. Slik ser det ut for meg at Bjønnulv knuste Resett/YFO på samme måten. Bildet øverst er av Bjønnulv mens han holder sitt innlegg og linken under bildet går til videoen Resett/YFO streamet ut på Facebook og er fri for alle å se. Bjønnulv sin seanse kommer fra 2.00.00 og varer i noen få minutter.

Og med det var YFO knust på prinsipielt grunnlag. Ledernes troverdighet likeså.

Men hva i all verden kan være årsaken til at de som starter et Ytringsfrihetsforbund som på prinsipielt grunnlag skal kjempe for Ytringsfrihet ikke gjør det, men tvertimot viser et slikt hat mot den frie, kvalifiserte Ytring at den utestenges fra Resett selv? Hva skyldes eller rettere kan denne type Hykleri ha som årsak? La oss se litt på det hos Resett/YFO.

Jeg, Tore W. Tvedt, var aktiv i Resett sitt kommentarfelt fra starten i 2017 og frem til jeg ble bannet for livstid i desember 2018. Under det siste halvåret merket jeg en stadig mer markert dreining mot det som kalles Filosemittisme hos Resett. Filosemittisme i denne sammenhengen betyr Jødesleiking og Israelsleiking og - positiv vinkling av begge.

Monica Staff: Reisebrev fra Jerusalem 10/11-2018

Bildet over er en skjermdump fra YFO sin møtevideo nevnt øverst og viser Monica Staff, som er styreleder i Resett og styremedlem i YFO. Utifra mitt syn er det hun som siden ifjor høst er pådriver og reell leder i begge organisasjonene. Styreleder i YFO virker på meg som en ren lettvekts front og Lurås i Resett virker på meg for veik og flytende til å drive hardt nok i motgangstid. Her er et sitat fra Reisebrevet hennes til Jerusalem:

"Turen går først til Holocaust-museet. Det viste seg å være det perfekte bakteppet for resten av oppholdet vårt i Israel. Selve museet er en arkitektonisk opplevelse, men det er selvsagt innholdet som gjør størst inntrykk. 6 millioner jøder, jaktet, fanget og drept i løpet av noen få krigsår. Kaldt, kynisk og beregnende."

Noe lenger nede i reisebrevet får vi en ny påminnelse i dette sitatet:

"Uansett er det ufattelig at hat og antipati, kaldblodig gjorde det av med 6 millioner jøder bare for 70 år siden."

Med dette har Monica, etter min oppfatning, markert seg som en person den internasjonale jødedommen kan ha full tillit til. Husk at HoloCa$h-løgnen om de 6 millioner som aldri ble gasset ihjel eller masseutryddet på annen måte er selve sentrum i det jeg omtaler som den parasittiske jødemafiaens kontroll med andre folk. Også det norske.

Etter å ha lest det reisebrevet regnet jeg med at min tid i Resett sitt kommentarfelt var kort og at Resett snart ville trykke en offiesiell artikkel hvor HoloCa$h-løgnen ble gjort til offisiell Resett-holdning. Og det kom kjapt. Begge deler:)

Erling Martinsen i Resett: Hjernedød hyllest til HoloCa$h-løgnen

Erling Martinsen er ansatt som journalist i Resett og skrev den 17/12-2018 en offisiell artikkel om HoloCa$h-løgnen om de 6 millioner som aldri ble gasset eller masseutryddet på annen måte under den 2. verdenskrig. Artikkelen er skrevet på vegne av Resett som deres offisielle mening om jødemafiaens løgnhistorie. Bildet av Erling over er en skjermdump fra YFO-videoen linket øverst. Sitat fra Erling om det: Og her er resultatet av Resetts gjennomgang:

Sitat fra Erling: Holocaust er grundig dokumentert, og det er hevet over enhver rimelig tvil at millioner av jøder systematisk ble slaktet under andre verdenskrig. Sitat slutt.

Dette er kun en påstand Erling/Resett kommer med for å fri seg selv fra en kritisk vurdering og typisk for hjernedøde jødesleikere uten evne til selvstendig tenking.

Samtidig med denne nesegruse hyllesten til historieløshet og jødisk propaganda ble jeg, sammen med Lysglimt, bannet fra Resett sitt kommentarfelt. Det kalles å bli utsatt for No-Plattforming. I kommentarfeltet selv under Erling sin famøse hyldest av jødeløgnen er det mange som klager på fjerning av helt legitime kommentarer. Denne sensurfanatismen er typisk for folk som selv hater Ytringsfrihet når den ikke er bekvem for dem selv.

Min konklusjon:

Resett og Ytringsfrihetsforbundet er servile jødesleikere som gir blanke faan i Ytringsfrihet på prinsipielt grunnlag, men hykler det når det passer dem og kun da. Det å støtte Ytringsfrihetsforbundet (YFO) og Resett er å støtte de samme internasjonale jødesleikende parasitt-kreftene som står bak kulturmarxismen, HoloCa$h-løgnen og multikulturalisme og raseblanding i alle land unntatt Israel.

Og mitt råd er: Sky dem som Pesten!

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)