.:Vigrid Forsiden:.

Vigrid med Hovedrolle ved valget 2017
15. november 2017

Gunnar Stavrum: Her vinner hun valget

Etter et stortingsvalg har statistikerne og markedsundersøkerne det svært så travelt med å finne ut hvilke saker som var positive henholdsvis negative for partier og kandidater. Slik har det vært også i år og konklusjonen er klinkende klar: Den saken som avgjorde valget var Innvandring og den personen som var best på det var Sylvi Listhaug og med det fokuset vant Listhaug en stor personlig seier og regjeringsmakt for Nazi-regimet til Solberg.

Gunnar Stavrum i Orgasmeavisen, sorry, Nettavisen mener jeg, har konkretisert det i den artikkelen vi linker til over slik: "Her vinner hun stortingsvalget" med et illustrerende bilde av Listhaug i Rinkeby i Sverige. Vi i Vigrid er ikke helt enige med Stavrum, men hun la nok grunnlaget der. Innspurten og seieren dro hun i land foran Stortinget i åpen debatt foran DBTV hvor Giske og AP satset alt på et kort og tapte. Vi sier som Ibsen i Peer Gynt: "Se det fikk Fanden fordi han var dum og ikke beregnet sitt publikum."

Her Vinner Listhaug Valget

Alle som fulgte med i valgkampen fikk med seg de to viktigste forholdene som faktisk avgjorde valget. Det første beskriver Stavrum i den øverste linken hvor han noe feilaktig sier at det var her Listhaug vant valget. Det oppfatter vi som feil siden det fremdeles var to uker igjen til stemmegiving og mye kan skje på to uker. AP brukte den første av de to ukene til idéstorming om hva de kunne nøytralisere og slå Listhaug tilbake med for å gjenvinne initiativet. De kom selvsagt opp med det verste de kunne tenke seg for å sverte Listhaug. Altså ingen argumenter, for de har ingen som er for fremmedinvasjon, men ren sverting. Det er slik politikk fungerer. Og hva var AP sitt trumfess som skulle knuse Listhaug offentlig? Hehe. Se på videosnutten over og se og hør for deg selv.

De trakk trumfesset Vigrid og Tore W. Tvedt (undertegnede), smalt det i bordet og skulle triumferende trekke storpotten og regjeringsmakt i land. Men slik gikk det ikke. Giske hadde ikke beregnet sitt publikum siden AP fundamentalt er i utakt med store deler av det norske folk og forstår det ikke. Listhaug red stormen av kaldt og rolig og unnvek behendig å besvare angrepet direkte, slik en dreven politiker skal gjøre det, og vips; Seieren ved Stortingsvalget var hennes.

Undertegnede spesielt og Vigrid generelt ble faktisk svært overrasket av Giske sitt utspill. Det er 12 år siden Vigrid ble offisielt knust og undertegnede er ikke akkurat i storform og aktiv og har ikke vært det på lenge; (12 år for å være nøyaktig). Så hvorfor dra fram Vigrid og undertegnede som det kortet som skulle snu spillet og gi seieren til AP? Det får jo de svare på. Uansett hadde det en enorm betydning for oss i Vigrid.

Vi må ha gjort et enormt inntrykk på den norske makteliten. Så stort at etter 12 knuste år er vi hovedkort i et Stortingsvalg? Enormt. Megaenormt. Så voldsomt at det har tatt meg over to måneder å fordøye før jeg kom ned på jorden igjen og kunne skrive om det.

Blant mange vinklinger er det to som trer fram for oss: For det første at hele den nasjonale siden i Norge har ligget brakk uten å få til noe som helst på de tolv årene Vigrid har vært nede. Med andre ord et evneveikt og femsete tapermiljø uten positiv handlings- og markeringskraft overhodet. For det andre: Vigrid sin nordiske og identitære plattform er generell og tidløs og den eneste som den politiske makteliten ser på som en konkret trussel mot seg. Derfor ble Vigrid knust og derfor trakk Giske Vigrid- og Tvedt-kortet som siste sjanse mot Listhaug.

Det gjorde at Giske sitt utspill fikke to følger: Listhaug vant valget på det og vi i Vigrid restarter Vigrid-prosjektet igjen. Det siste kommer vi tilbake til, men er noen interesserte i å delta i det eneste nordiske prosjektet makteliten frykter, selv nå det er knekt, så ta kontakt:) Kan du ikke delta åpent er det nok av anonyme ting å ta tak i.

PS. Interessen for videoen til DBTV har vært svært stor og i skrivende stund har den nærmere 70.000 visninger! DS.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)