.:Vigrid Forsiden:.

Vaksinering av den offentlige opinion

Vi vet alle hva det vil si å vaksinere seg mot en sykdom. Vi påfører oss selv bevisst den sykdommen vi ønsker å beskytte oss mot i kontrollerte former i form av en vaksine. De fleste som blir vaksinert blir deretter syk, men ikke så alvorlig og etter at de har kommet seg igjen vil de aldri kunne få sykdommen de vaksinerte seg mot på ordentlig.

Jeg husker fremdeles med gru da jeg ble vaksinert mot kopper i 1963 da jeg mønstret på en båt i utenriksfart i London og spydde opp maten jeg spiste og var skikkelig elendig. Etter et par uker var jeg pigg igjen og er immun for resten av mitt liv. Dere har sikkert gjort dere noen tilsvarende erfaringer selv. Grøss.

Den samme metoden brukes også i andre sammenhenger. Blant annet for å manipulere den offentlige opinion. Den "offentlige opinion" er et fint navn på hva du og jeg og Hvermansen mener om dette eller hint.

Det som det nå gjelder er å få "den offentlige opinion" til å tro at aksjonene mot World Trade Center og Pentagon i sin helhet er planlagt og gjennomført av skjeggete og fanatiske muslimer som uten grunn er onde mennesker som i sitt ubegrunnete hat mot oss Hvite skader oss der de kan på den mest perverse måte de klarer. I tillegg er de ekstremt PR-kåte og sørger derfor for å ramme mål som gir dem solid Tv-dekning.

At resultatet så garantert kommer til å skade dem selv og deres egen evne til å kjempe videre for sin egen sak er jo bare som ventet. Fanatiske skjeggete muslimer kan vi jo ikke vente skal handle rasjonelt. Og når Bin Laden sier at han ikke står bak og er like overrasket som alle andre så er jo det hva vi kan vente.

At han heller ikke har forberedt seg på noen reaksjoner fra Jew$A og må ride ut i ørkenen alene på en hest han har betyr jo bare at han er dum og ikke har skjønt rekkevidden av det han har gjort.

Dette er hva vestlig massemedia vil ha oss til å tro. Personlig tviler jeg på at det hele er så enkelt.

Det første man må spørre seg selv om er hvem som tjener på denne aksjonen. Jeg kan overhodet ikke se at Bin Laden eller Saddam Hussein gjør det. Heller ikke andre muslimske eller antijødiske grupper. Personlig ser jeg kun en gruppe som tjener på denne aksjonen og det er den internasjonale økonomisk/politiske maktgruppen som kalles jødedommen og den rasistiske folkemorder- og bandittstaten Israel og deres forbundsfeller i koalisjonen som kaller seg "Den Nye Verdensorden".

Denne koalisjonen var på vikende front overalt. Hele grunnlaget for milliard-pengemaskinen som vi kaller "HoloCa$h" eller som enkelte jøder selv kaller "Shoabusiness" var forvitret og ble kun kortsiktig holdt i live ved å kriminalisere og fengsle dem som sier sannheten om pengeutpressingen.

På FN-konferansen i Durban og den uoffisielle konferansen som gikk parallelt ble Israel fordømt som en rasistisk stat og Zionismen som en rasistisk bevegelse. Begge deler helt korrekt.

I Israel selv hadde den jødiske mordmaskinen vist sitt perverse ansikt med massemord på barn og ungdom i et omfang og med metoder som vakte verdensomspennende avsky.

Med andre ord: ZOG's grep på verdensopinionen var i ferd med å glippe på alle fronter. Da kom aksjonen i Jew$A som bestilt. I oppstyret som fulgte satte Israel inn militærmaskinen sin mot sivile palestinere igjen for å lære dem hvor de hørte hjemme. Og den internasjonale opinion fikk noe annet enn jødiske massakrer og rasisme å tenke på.

Så begynner det etter hvert å dukke opp informerte mennesker som sier at, joda, aksjonen var kjent på forhånd av Mossad og at det var sendt ut advarsler både til den ene og den andre. Blant annet skal Mossad ha advart jøder som jobbet i World Trade Center slik at 4.000 jøder som jobbet i toppetasjene ikke gikk på jobben den dagen. Pussig. Dagbladet vaksinerer deg i en kort melding mot å tro noe på det den 20. September. Og hvis du ikke trodde det var sant før det; så kan du være sikker på at det er sant etter at du blir vaksinert på denne måten. Men det er opp til deg.

Hva du og jeg mener om denne saken betyr egentlig ikke så mye. Det vi vet er at uansett vil det bli skaffet til veie så mange beviser at Bin Laden og andre muslimer vil bli dømt som skyldige. De hovedanklagete vil ikke bli trodd på sine forklaringer eller de vil bli drept eller begå "selvmord" før de kommer for noen domstol. Dette mønsteret er velkjent når det gjelder motstandere av ZOG(Den Nye Verdensorden).


At det er mange som mener at de som burde vært stilt for retten er lederne av Israel og Jew$A som verdens to superterroriststater er en helt annen sak. Merk dere at stjernene på det amerikanske våpenskjoldet er formet som en jødestjerne og plassert over ørnen som er et gammelt Arisk solsymbol. Ikke tilfeldig.

Vi i Vigrid føler med ofrene for zionistenes ondskap hva enten de er amerikanere, palestinere, afghanere, serbere eller vi snakker om de millioner Irakere som er myrdet av Israel og Jew$A etter invasjonen. Nå foregår det samme i Afghanistan med norsk militær bistand. Evig skam over norske lakeipolitikere for det.