.:Vigrid Forsiden:.

Alle Hater UkroNazier - AngloZionistenes nyttige Idioter
10. mai 2022 av Tore W. Tvedt

Patetisk UkroNazi-appell om Nåde - Dumme som brød 3:53-4:12

Jeg kan overhodet ikke tenke meg noe mer patetisk og komplett idiotisk enn nasjonalister som går nasjonens fiender sine ærend som hjernedøde nyttige idioter og myrder egne blodsbrødre og -søstre. Det er akkurat hva de ukrainske nazistene og andre nasjonalister gjør og har gjort i de siste 8 årene.

Finansiert og trent av jødiske oligarker i Ukraina, som Kholomoisky, og egget til kamp av vestlige politikere som Nuland, Solberg og mange andre, har de ukrainske nazistene og nasjonalistene herjet og terrorisert den russiske befolkningen i Øst-Ukraina med over 14.000 drepte, titusener av sårede og over 1 million fordrevne.

Til slutt hadde ikke Putin annet valg enn å gripe inn militært med en begrenset operasjon i februar i år for å stoppe folkemordet på den russiske befolkningen i Ukraina. Samtidig hadde Ukraina oppmarsjert en større styrke for angrep på Donbass-republikkene og Krim.

Den ukrainske nazihæren er Europas tredje største og trent etter NATO-standard av spesielt amerikanske og engelske instruktører i og utenfor Ukraina til å bli Europas best trente stående hærstyrke. Samtidig ble hele Øst-Ukraina bygget ut som et sammenhengende festningsområde med milevis med skyttergraver i mange kilometers dybde ispekket utallige forsterkede bunkerser og artilleristillinger.

Det har gjort Russlands frigjøring av naziokkuperte områder tid- og ressurskrevende og for å spare menneskeliv blant både sivile og soldater har russerne lagt opp til strategisk utmattelse av de ukrainske nazistyrkene. Med strategisk utmattelse menes å ødelegge ukronazienes lagre av drivstopp og ammunisjon, ødelegge elektiske jernbaneanlegg, bombe krigsproduksjonsanlegg og anlegg for reparasjon av militært utstyr samt ødelegge samlings- og treningssentre for ukronaziene.

Når dette er gjort over lengre tid er håpet at de taktiske frontenhetene ikke lenger får nye forsyninger og går tomme for alt. Også moral.

Nå har russrnes spesielle operasjon vart i snart tre måneder og utifra mine vurderinger kan vi begynne å se effekten av den russiske strategien på den taktisk/operasjonelle slagmarken. Så langt kronet med frigjøringen av den strategisk viktige byen Popasnaya, som ligger mellom Donetsk og Lisischansk.

Hva så med tilførselen av nye våpen og trente mannskaper fra NATO? Utifra min oppfatning kommer begge deler typisk for lite og for sent. I alle fall håper jeg det er slik.

Russerne har trent seg inn på denne type krig i lang tid og styrkene deres har blitt eksperter på den slik også de ukrainske frontsoldatene er.

Forskjellen er likevel at de russiske styrkene får forsterkniger og forsyninger uhindret mens de ukrainske styrkene stort sett må tære på egne taktiske lagre. Et annet forhold er at Ukraina satte elitestyrkene sine inn i Donbass-fronten hvor de etterhvert blir nedkjempet og de nye styrkene som trenes i Vest-Ukraina hverken har den samme fanatismen eller grunntreningen.

Hva vil så skje med ukronaziene i Ukraina etterhvert? De vil bli ofret siden de er hatet av alle, også dem som har finansiert og trent dem. For dem er ukronaziene kun forrædere mot egen rase som er dumme som brød og følger AngloZionistenes ordrer. Utover det er de kun nyttige idioter som ofres på AngloZionistenes alter for verdensherredømme. Derfor får de ordre om å holde stand til de dør; som i Mariupol og Severodonetsk.

Dette forstår tydeligvis ikke selv ukronazienes ledere som han som holder appell til vestilge ledere i videoen over mellom 3:53 og 4:12.

Kjenner du noen nazister, nasjonalister eller identitære som også jobber for ukrainske oligarker og AngloZionister? eller holder med dem? Da kan du trygt le av dem for dummere folk kan jeg vanskelig tenke meg.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)