.:Vigrid Forsiden:.

Vigrid ærer Sylvi Listhaug med et Blomsterbilde malt av Adolf Hitler
17. mars 2018

Aftenposten med brunbeising av blomsterkampanjen til Sylvi Listhaug

De fleste har vel fått med seg at Sylvi Listhaug har laget en Facebook-oppdatering som har med Jihadister å gjøre. De venstreekstreme og antihvite rasehaterne på motstatt fløy av Sylvi vrengte Sylvi's melding trill rundt og trakk 22. juli-kortet og satte i gang et gråte- og hylekor som bare den gjengen kan det. Etter at Erna Solberg dolket Sylvi i ryggen og venstreekstremistene på Stortinget stiller mistillitsforslag mot Sylvi har folket reist seg til spontan blomsteraksjon til støtte for Sylvi.

Vi i Vigrid har i flere år støttet Sylvi så godt vi har kunnet og ser på henne som den beste talspersonen Vigrid kunne hatt på Stortinget. Det skyldes nettopp hennes personlige mot og frittalenhet. Hun er unik og vi elsker henne for det. At hun er en jødekristen zionist og vi er Nordisk religiøse forandrer intet på det. Hun er det beste som har skjedd norsk politikk og samfunn siden Quisling ble skutt i 1945.

Denne blomsterkampanjen til støtte for Sylvi står det patriotiske grupperinger bak og en av dem bruker visstnok en variant av solkorset som Quisling sitt parti Nasjonal Samling brukte. Se bildet over av Nasjonal Samling sin original med sverd. Quisling var Norges siste patriotiske regjeringssjef som hadde det norske folks langsiktige eksistens for øye. Etter vårt syn. Vi oppfatter også at Sylvi står på mye av den samme kristne og sosiale plattformen Quisling gjorde. Det taler i våre øyne til Sylvi's fordel. Ingen av delene gjør Sylvi eller Vigrid til nasjonalsosialister, hvis noen trodde det.

Hva som nå skjer videre med denne saken og koblingen mot Breivik's Utøya-aksjon er uvisst, men jeg er temmelig sikker på at det ikke stopper opp her. Det som er dumt er feigheten hos støttespillerne til Sylvi som ikke våger å ta tyren ved hornene og møte venstreekstremistene med den samme type agitasjon som de venstreekstreme har spesialisert seg på.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)