.:Vigrid Forsiden:.

Sylvi Listhaug Feiger ut - Mente ikke å Krenke
14. mars 2018

Det er Krig, Sylvi - og du vil ikke Krenke Fienden???

Sylvi Listhaug har vært Vigrid's yndlingspolitiker i flere år og gjort mer for Vigrid og vår sak enn vi har klart selv. For det er vi henne stor takk skyldig. Og desto mere beklager vi at hun nå gjør avbikt og tar avstand fra egne utsagn fordi hun jo ikke mente å såre andre. Det omstridte bilde som satte følelsene i kok er vist ovenfor. Sylvi Listhaug er en av de flinkeste, kanskje den flinkeste, av norske politikere til å bruke det verbale skytset i politikken og står ikke til troende når hun nå viker unna motpartens frontalangrep på henne. Deres argument er at Sylvi angriper Utøya-ofrene og AP og AUF med bildet og teksten over.

SV-Kaski sier det rett ut at FRP forteller den samme historien som Breivik. Med andre ord at Sylvi Listhaug og Breivik mener det samme og at hun stiller seg bak Breivik sine handlinger. Anderledes kan ikke vi tolke utsagnet til SV-Kaski. Linken over går til en artikkel i ABC-Nyheter med henvisning til SV-Kaski. Saken her dreier seg mindre om hva som er riktig og alle de andre detaljene som ikke betyr noe. Det som betyr noe er at Sylvi gikk til det motparten oppfatter som et ondsinnet angrep på dem og setter det inn i sin sammenheng. Den rette sett fra deres side.

Og det er forståelig. Breivik var medlem av FRP i ti år i formingsårene sine og gjorde skriftlig rede for i sitt Manifest at han sto på samme verdikonservative grunn som FRP og ga uttrykk for det samme hatet som verdikonservative har gjort i kommentarfeltene i media i mange år. Og med hat her sikter jeg til hatet mot AP og AUF. Dette hatet er klart gjensidig og gjør at det riktige ordet på forholdet mellom verdikonservative og kulturmarxister er Krig.

Og så til poenget med Sylvi sitt utspill og hennes avbikt: Det første, altså bilde med tekst, er helt på sin plass sett utifra all hetsen og drapsantydningene fra kulturmarxistene mot verdikonservative. At Sylvi gjør avbikt og trekker seg er komplett idioti og bør ødelegge karrieren hennes som topp-politiker. Kulturmarxistene kan med rette si at de fikk knukket henne til slutt.

Vigrid's håp er imidlertid at Sylvi etter en hvilepause kommer sterkere tilbake og går enda mye hardere ut mot kulturmarxistene og at hun aldri mere trekker noe som helst.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)