.:Vigrid Forsiden:.

Politikk - Svik og Forræderi - Kommentarer:


Frimureri = Jødestrategi

Frimureriet må Utryddes

Linken og bildene handler om frimureriet i Frankrike og dets forræderi og funksjon som trojansk hest og femtekolonne for de internasjonale jødiske kreftene som drev Europa til krig i 1939. "Assez!" = "Nå er det nok!" sier en fransk soldat som stiger opp fra den ukjente soldats grav hvor de utallige ofrene for den 1. verdenskrig minnes. Soldaten tar en frimurer i den ene hånden og en jøde i den andre for å kaste krigshisserne og forræderne ut av Frankrike.

"Laissez-nous tranquilles!" = "La oss i fred!" forlanger den franske patrioten til den internasjonale jødedommen, frimureriet og forræderen de Gaulle mens angloamerikanerne er symbolisert med den trehodede slangen merket "La mensonge" = "Løgnen".


Selvmordsparadigmet
Forord til Selvmordsparadigmet

Ole Jørgen Anfindsen: "Min tese er at den vestlige sivilisasjon er i ferd med å begå selvmord og at det som ødelegger sammenhengs- og bærekraften i våre samfunn, er en serie med forhold som har sine røtter i et intellektuelt paradigme som nekter å snakke sant om menneskets natur, og som derfor fører oss inn i skjønnmalende utopier på det ene området etter det andre. Satt på spissen kan man si at vi som samfunn primært er opptatt av hvilken politisk virkning ulike utsagn har, og i mindre grad opptatt av om utsagnene stemmer med virkeligheten. Vitenskapelig og faktisk korrekhet er altså byttet ut med politisk korrekthet".

Jeg kan ikke få sagt det bedre selv.


Mette Hellenes tar jødene på kornet

Nå er riktignok karikaturen utgitt i Morgenbladets papirutgave, men Aftenposten er så vennlige at de lar oss andre også få nyte perlen. Den skal bare være en i en serie jødekarikaturer av Morgenbladet som kalles "Kebbelife". Joda, her tas jødene på kornet. Julius Streicher var en tysk bladutgiver som ble hengt etter krigen for sin informasjon om jødene. Vi ser på han som en frihetskjemper og helt. Godt at noen tar over arven.


Jødisk verdensmakt er hovedmålet - Utryddelse av den hvite rase et av midlene

Slik utryddes et folk

Bildet over hadde aldri kunnet blitt tatt hvis Tyskland hadde vunnet den andre verdenskrig. At de tapte og jødene vant ble vår rases ulykke. Nå er det landene her i nord som får smake jødenes politikk.