.:Vigrid Forsiden:.

Brev til TV2 om flaggbrenning
Hva med å brenne flagget til de virkelige krigshisserne?

Tore W. Tvedt
Postboks 249
1372 Asker

TV2 AS
v/Kåre Valebrokk
v/Otto Jespersen

Drammen, lørdag 8. mars 2003

Ad. Feig brenning av feil flagg

Den 13. februar i år i prgrammet Torsdagsklubben tente du, Otto Jespersen, på det amerikanske flagget som en form for protest mot den kommende slaktingen av Irak. Krig kan det vanskelig kalles når vi tar det ujevne styrkeforholdet i betraktning.

Vi i Vigrid har stor sympati for flaggbrenningen rent bortsett fra at dere burde brent flagget til folkemorder- og bandittstaten Israel i stedet. Vi vil tro at både du, Kåre Valebrokk, og du, Otto Jespersen, er opplyste nok til å vite at USA er kontrollert av jødiske krefter som bruker amerikansk militærmakt for å oppnå sine egne jødiske mål.

Blant disse målene er å kvitte seg med alle motstandere som kan bli brysomme mot dem i Midt-Østen. Den fremste av disse er Irak. Altså må USA angripe Irak og knuse landets makt. Det blir hverken det første eller siste landet som knuses for å sikre den internasjonale jødedommen verdensmakten.

Vårt spørsmål til dere er derfor om dere er for uopplyste til å vite at dette er en slakting drevet frem av internasjonale jødiske interesser eller om dere rett og slett er for feige til å brenne flagget til den jødiske folkemorderstaten og i stedet velger det politisk problemfrie amerikanske?

Et annet alternativ er at dere bevisst valgte å brenne det amerikanske flagget for å tåkelegge og dekke over at dette er en krig som føres for å sikre jødiske maktinteresser. Noe vi som sagt tror dere er fullstendig klar over.

Uansett alternativ vil vi be dere vise mot nok til å brenne jødestaten Israels flagg for å markere deres avsky for den internasjonale jødedommens folkemord i Palestina og kommende slakting av Irak som stort sett kan sees på som samme sak. Skulle dere mangle mot til det eller være så i lommen på jødene som dominerer internasjonal media stiller vår Gode, Thorgrim O. Bredesen, med glede opp og gjør det for dere.

Med Nordisk hilsen

Tore W. Tvedt
Vigrid