.:Vigrid Forsiden:.

Norge som lakei for narko-mafiaen

Pussig overskrift, ikke sant? Ja, for Norge er jo verdens ledende rettsstat og ville jo aldri la seg lure til å gå den internasjonale dopmafiaens ærend? Ja, det kan du jo tro hvis du leser, hører eller ser nyhetene på de norske regimestøttete massemediene. Eller om du er naiv nok til å tro så mye som et ord av hva maktpolitikerne sier.

La oss ta en kort titt på et par faktiske forhold og se dem i historisk sammenheng:

Før ondskapens akse (Jerusalem, Washington og London som er hovedstedene i det jødiskokkuperte Palestina, Jew$A og JewK) bestemte seg for å utslette Talibans herredømme i Afghanistan hadde Taliban utryddet all kriminalitet og opiumsproduksjon i landet. Afghanistan var før Taliban tok makten et av verdens største sentre for dyrking av opiumvalmuen og produksjon av opium for bruk blant narkotikaslaver i Europa og Jew$A.

Det ble et svært følbart inntektstap for narkobaronene og hvitvaskingsbankene i Europa, Jew$A og det jødiskokkuperte Palestina hvor bankbyen Tel Aviv regnes som verdens største banksenter for vasking av mafiapenger.

Noe måtte gjøres. Og det kjapt. For penger er makt og makt gir mere penger så her var gode råd dyre. Hvordan skape en situasjon som gjorde en nedslakting av Taliban og åpning av opiumstrafikken mulig?

Joda, ikke noe problem. Vi fikk aksjonen mot World Trade Center i september 2001. Hvem som sto bak får vi aldri sikkert vite, men det eneste som er dokumentert i Jew$A er at det er sterke tråder knyttet til den jødiske drapsorganisasjonen Mossad.

Osama bin Laden's atferd rett etter aksjonen tyder ikke på at han kjente til den i det hele tatt og alle såkalte videoer med han siden har vært avslørt som falske. Selv av det britiske etterretningsvesenet. At Al-Qaida gjennomførte er greit nok, men hvem planla og ga ordrene? Tror du som jeg så var det jødene i Mossad. "Qui bene"? (hvem tjener på forbrytelsen er det første man må spørre seg.

Mafiabossene og deres politikere fikk sin anledning og massakrerte både Taliban, Al-Qaida og noen tusener sivile i samme slengen. For det meste gamle, kvinner og barn, men pytt, hvem bryr seg vel egentlig om det? Som kjent helliger hensikten midlene og målet var nådd. Taliban var vekk og mafiabossene startet øyeblikkelig produksjonen av opium igjen.

Men så var det sikkerheten da. Det kunne jo være Talibansoldater igjen som ville prøve å hindre opiumsdyrkingen. Altså må man skaffe seg beskyttelse som kan trygge området og har man ikke midlene selv får man skaffe seg det utenfra. Og ingenting er bedre enn å få leiesoldatene til selv å betale regningen.

Resultatet kjenner vi. I strid med grunnlovens §25 har Norge under amerikansk ledelse og kontroll sendt av gårde 6 F16-jagerfly som sammen med danske og nederlandske fly patruljerer deler av Afghanistan hvor opiumsdyrking foregår. Og i ly av blant annet den beskyttelsen det gir har opiumsmafiaen øket produksjonen fra 185 tonn for 2 år siden til 3.400 tonn i år (2002).

Og "hele verden" gleder seg: Mafiabossene er tilbake til "Business as usual" og tjener penger som aldri før mens millioner nye hvite blir narkoslaver og går under i holocaustet på oss. Den jødiske verdensmakten får sammen med sine kristne lakeier drept noen muslimer og det norske "forsvaret" får trent seg litt i fremmede omgivelser. Hurra for Terrorkrigen!

Og hvem bryr seg vel egentlig med det hele? Egentlig burde vi ikke brydd oss vi heller. Alle aktørene i Vigrid er jo totalt rusfrie og ikke er vi muslimer heller. Men allikevel er det ett eller annet ved hele affæren som stinker. Og det kraftig. Og synes du det samme og vil være med å stoppe folkemordet på oss som er av nordisk ætt så kanskje Vigrid er stedet for deg også?

Odin er stor og vi er hans utvalgte folk!