.:Vigrid Forsiden:.

Maria Zähler i Resett: Stolt Hvit og Rasebevisst
25. september 2017

Maria presenterer seg gjennom vårt Rasebevisste Mantra
Videosnutt med vårt Rasebevisste Mantra

I løpet av forspillet til årets stortingsvalg skjedde det en del svært gledelige ting sett fra vårt Vigrid-ståsted. For det første dukket det opp et Lysglimt som fanget oppmerksomheten vår med sin retorikk og partiets (Alliansens) bruk av NS-plakater og NS-retorikk. Glimrende. Her har vi, etter vårt syn, en som er klar til å ta opp dobbeltarven etter Quisling og Arne Myrdal.

For det andre bekreftet Sylvi Listhaug også vår tro på henne som grenseflytter for akseptable utfall mot rase- og sivilisasjonsfremmed invasjon. Det vil si at vi aldri har oppfattet at Sylvi personlig er noe annet enn en kristen-zionistisk folkeforræder. Kun at retorikken hennes har flyttet grensene og det ganske så kraftig, men ikke langt nok for oss i Vigrid. Det gjorde derimot Lysglimtet vårt, men så spørs det på standhaftigheten hans da.

Den tredje saken som gledet oss stort var etableringen av Resett som nettavis. Forstår vi redaktør Lurås korrekt så er avisen et revansjeoppgjør av barna til den borgerlige generasjonen som tapte kampen mot kulturmatxistene på 1960/70-tallet. Hans retorikk tyder på det og derfor tipper vi at navnet RESETT = REaksjonær SETTing. Selv om Resett så langt fungerer som NAZIfeed for Nazistisk Trolle-Byrå (NTB) så flytter de også grenser i forhold til standard nazimedia på flere viktige områder.

Den fjerde og kanskje gledeligste av alle overraskelsene er imidlertid en av Resett's ansatte. Den unge, vakre og stolte Maria Zähler har gitt alle våre nordiske unge og eldre kvinner en ny forankring i det å være stolt og hvit uten såkalt "hvit skyld-kompleks". Dette er radikalt og grensesprengende og gjennom bruken av det hvite rasemantraet gjengitt i bildet og videoen over flytter hun grensene faktisk godt inn på Vigrid sitt område. (Slik forøvrig også Lysglimt gjorde.)

Nå tror selvsagt ikke vi i Vigrid at Maria Zähler er en Vigrider mentalt, men det er ikke poenget. Her gjelder det samme som for Sylvi, Helge (Lurås), og Lysglimt: De flytter grensene og det langt i retning Vigrid. Faktisk så langt at vi lurer på om ikke det er tid for Vigrid å aktivere seg igjen:)

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)