.:Vigrid Forsiden:.

Stem på Sylvi Listhaug - Norges fremste Håp
8. september 2017

Listhaug baner veien for Vigrid-comeback

Sylvi Listhaug har, siden hun ble minister i det norske NAZI-regimet (NAto-ZIonist-regimet) til Erna Solberg, fullstendig forandret det offentlige norske diskurs-klimaet. Hennes uredde standhaftighet er et eksempel til etterfølgelse for samtlige som ønsker å delta i den offentlige debatt; hva enten de er politikere eller annet.

Hun har vært som en Hvit og Blond tornado, både bokstavelig og billedlig, og ved sin retorikk gjort det stuerent å være motstander av en rase- og sivilisasjonsfremmed masseinvasjon. Noe nærmere Valkyrieidealet Brunhilde kommer vi ikke i det moderne norske politiske liv. Derfor hylder vi i Vigrid Sylvi Listhaug og håper flere vil se hennes kvaliteter som menneske og politiker og stemme henne fram til Norges neste statsminister. Hennes kvinnemot overgår samtlige mannlige femsepolitikere med klar margin.

Listhaug som Brunhilde i Vigrid's øyne

I ly av Listhaug sitt retoriske mesterverk innen massekommunikasjon har hun flyttet PK-grensene for invasjonsargumentasjon så langt at skaprasister og andre skapopposisjonelle har krøpet ut av kvisthullene sine og dannet nye grupperinger. Fra vårt ståsted er to av de mest omtalte, Resett og Alliansen, også et resultat av Listhaug sin suksess og grenseflytting. Og vi håper det vil komme flere.

I den øverste linken til Dagbladets artikkel og videosnutt benekter tydeligvis Listhaug virkningen av hennes åpne og uredde massekommunikasjon, som ikke bare gjelder verbale ytringer, og det forstår vi i Vigrid. Kanskje bedre enn de fleste. Men vi håper likevel at Listhaug for fremtiden tar spranget over til Vigrid sitt ståsted og bekjenner seg som Nordisk i ett og alt. Hvis ikke er kampen hun nå fører fåfengt.

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)