.:Vigrid Forsiden:.

Vigrid heier på Sylvi Listhaug
6. september 2017

Listhaug er Vigrid's 1. valg blant norske politikere - Stem Listhaug!
TV2-artikkel om Vigrid-Listhaug-Tomasgard

La det overhodet ikke finnes noen som helst tvil: Vigrid støtter Sylvi Listhaug og hennes kamp mot masseinvasjonen av sivilisasjonsfremmede til Norge!

Den øverste linken over viser hele Facebook-innlegget til Are Tomasgard hvor han slår fast at Listhaug er Vigrids favoritt i norsk politikk. Og det har han helt rett i. Den nederste linken går til TV2's artikkel om saken. Vår støtte til Listhaug er basert på det fundamentale forhold at det viktigste for oss i Vigrid er å bevare Norge som folkehjem for oss som er av Nordisk ætt. Alt annet er underordnet.

Og i den sammenhengen har Listhaug markert seg som den fremste kjemperen i landet. Hun er uredd og viker ikke selv om alle fordømmer henne. Og dette gjør hun på tross av at hun nylig er blitt mor. Sylvi Listhaug står frem i norsk politikk som Valkyrien Brunhilde fra Nibelungen-legenden eller Frau Germania som sto vakt ved Rhinen i 1914 og har sin statue ved Wiesbaden.

Den dagen Vigrid har vunnet makten i Norge vil en tilsvarende statue bli reist ved Svinesund med front sørøstover for Sylvi Listhaug!

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)