.:Vigrid Forsiden:.

Latin-Amerika - Artikler:


Las Malvinas
- son Argentinas


CELAC-møte
- Bevegelse i Latin-Amerika

Brasil - Outsideren
på det Globale Sjakkbrett

CELAC utfordrer
- Blir Latin-Amerika fritt?


Latin-Amerika - Kommentarer:


Brasil og Argentina

Cyberforsvar mot USA

Som et etterslep av Snowden-lekkasjene har Brasil og Argentina nå inngått et samarbeide om Cyberforsvar mot det anglozionistiske Imeriets assymetriske krigshandlinger mot dem. Flere tiltak er vedtatt og under utredning hvor trafikk vil dirigeres slik at den ikke går gjennom USA slik som i dag. Krypterte mailalternativer til de store amerikanske vil bli laget. Meget prisverdig og det er å håpe at mange andre frie land følger etter.

Brasil utsetter USA-besøk

Brasils president, Dilma Rousseff, har gått til det alvorlige skritt å utsette et planlagt statsbesøk i USA hvor hun skulle treffe president Obama. Utsettelsen er en følge av USA's cyberspionasje mot blant annet Brasil og er kun et av flere viktige tiltak for å frigjøre seg fra det anglozionistiske Imperiets hegemoni. Det er å håpe at Brasil og de andre BRICS-landene øker tempoet i å fjerne seg fra US-dollaren som handelsvaluta seg i mellom.


Strid om Gibraltar

England sender krigsskip

Av alle reaksjonære stater må vel England slå alle rekorder. Koloniriket deres gikk i oppløsning for lenge siden, men Europas mest ødeleggende makt tviholder på noen små øygrupper og militærbaser som Las Malvinas og Gibraltar. Denne gangen dreier det seg om Gibraltar hvor Spania igjen gjør et forsøk på å få beveget England til å ta til fornuften og gi landet tilbake klippen som England røvet fra dem i 1713.

England svarer med å sende hangarskipet HMS Illustrious sammen med to fregatter til området som ledd i en større øvelse. Spania bør gå sammen med Argentina og ruste til krig mot England. Noe annet språk enn maktens forstår ikke de forstokkede anglozionistene likevel.