.:Vigrid Forsiden:.

Jahn O. Johansen - Jøde eller fanatisk Pseudojøde? - Ett fett!

Bildet over i stort format
Tom Kimmo Eiternes: "Den jødiske Fare"
Bolsjevikene var jøder

Vår påstand har vært at for å utvise en så ekstrem grad av selvhat overfor eget folk som mange såkalte intellektuelle og mediepropagandister i dette landet gjør må det ligge ekstremt negative hendelser i barndommen deres. Hendelser som fører til et intenst hat mot egen far og gjennom han til hele rasen, fortrinnsvis den mannlige delen.

Et annet alternativ er at disse antihvite rasistiske selvhaterne viser seg å være jøder eller ha jødisk blod i årene. Etter vår oppfatning tilhører Jahn Otto Johansen denne gruppen antihvite selvhatere. Vi har lenge antatt at han er av jødisk ætt; noe han selv har bekreftet i bøker vi har kommentert tidligere. Nå forteller han til Se og Hør nr. 12 i 2007 at den andre delen av antagelsen vår også slår til for: Han ble rundjult av sin egen far som en fast del av oppveksten sin og sexmisbrukt av en eldre gutt i den kristne speiderbevegelsen han deltok i. For oss forklarer dette alt og gir oss rett i at dette er mønsteret bak journalistenes ekstreme anti-hvite selvhat.

Jahn Otto Johansen er en av de mest profilerte nyhetsformidlerne i norsk media gjennom en mannsalder. Utallige kommentarer og hauger av ledere eller analyser som lærer det norske folk hva som skjer, hvorfor det skjer og hvordan man skal forholde seg til det som skjer. Flere har trodd at han er jøde og mange har spurt han om det. Selv svarer han at han ikke har jødisk blod i årene, men at han føler seg som en mental jøde. Javel ja. Det forklarer mye. For make til tøys og partiske innlegg som minner mere om ren jødepropaganda enn fakta skal man lete lenge etter. Som i denne lederartikkelen fra i går i Aftenposten. (Link to øverst). Skal menneskeverdet stå i sentrum og respekteres må jødedommen knuses og HoloCa$h kan ikke bagatelliseres stort mere enn hva jødene selv gjorde da de fjernet 2,5 millioner døde fra Auschwitz.

Mange har lurt på om Jahn Otto Johansen er jøde siden han på mange måter virker mere jødisk enn jødene selv. Slik vi ser det gir han svaret selv i denne til dels selvbiografiske boken. Han er ikke formelt anerkjent som jøde, men har høyst sannsynlig jødisk blod i årene. Hans farmor ble bedradd av en omstreifende fyr som forlot henne da hun ble gravid. Hun var siden sterkt antijødisk og tegnet en jødestjerne på bildet av bedrageren. For oss forklarer det alt om Johansens ekstreme tiltrekning til jødene og alt jødisk. Viser bokbildet et skjegget ortodoks jødeansikt hvor Jahn Otto "fødes" i skjegget? Kan se slik ut.

Hvordan en slik fyr kan få jobben som norsk statlig kringkastings fremste ekspert på forholdene i Russland og Øst-Europa viser kun den totale rollen norsk kosher media har som jødisk propaganda-apparat. Enda verre når vi vet at også makkeren hans, Hans Wilhelm Steinfeld, er jøde. Johansen's farmor var en klok og belest dame: "Uten jødene ville vi aldri hatt bolsjevikrevolusjonen i Russland......Jødene må utryddes, det er spilt møye å omvende dem.....".

Med "Min Jødiske Krig" avslørte mr. Zhidovitsj, som enkelte russere foraktelig ville kalt hr. Johansen, seg. Han ble tatt på fersk gjerning av Tim Greve i Aftenposten som stoff-tyv. Eller med et finere ord som brukes i intellektuelle sirkler: plagiatør. Mye av stoffet i boken viste seg å være tatt direkte fra en bok skrevet av Lucy C. Dawidovicz. Med det burde Johansen's karriere ha stoppet der. Men det gjorde den ikke. Johansen er jo den ikke-jødiske jøden fremfor noen og vet hva som skal til for å skape immunitet - Han skrev straks en ny jubelbok om jødene. Og dermed var den saken ute av verden. Som det så smukt heter: "Fanden sørger for sine".

Forsiden på boken viser en bolsjevik-knyttneve og med det viser han sin kunnskap om kommunismen/bolsjevismen som en jødestyrt krig mot ikke-jøder. Ikke noe rart at stifteren av Fremskrittspartiet, Anders Lange, kalte Johansen: ".....prototypen på en fet, liten kommunistmakk i den norske propagandakost". Jahn Otto Johansen er et kjent navn for dem som fra begynnelsen på 1960-tallet fulgte med på NRK sin dekning av forholdene i Sovjet-Unionen. Det ble fort klart for mange at dekningen var så ensidig og tannløs at skulle man bli informert og ikke bare propagandert måtte man søke utenlandske kilder. Hva årsaken var visste vel bare de innvidde.

Anders Lange, stifteren av Fremskrittspartiet, sa om Johansen i 1968: "Jahn Otto Johansen, denne bantuvenn og prototypen på en fet, liten kommunistmakk i den norske propagandakost". Anders Lange var litt for grov og unynansert i karakteristikken sin, men vi er enige i grunnlaget for den. Vi tror imidlertid ikke at det Lange oppfattet som spyttslikkende støtte til kommunismen skyldes at Johansen var en "fet, liten kommunistmakk", men at han var og er en selvoppnevnt jøde. Sovjetunionen var som kjent en jødestyrt bolsjevikstat hvor det ble begått grusomme folkemord på flere titalls millioner hvite kristne. Ledet av det jødedominerte hemmelige politi og den jødestyrte røde armé. Lån "Min Jiddische Mamma" på biblioteket og bli kjent med Johansen. Skremmende lesning.