.:Vigrid Forsiden:.

Hans Rustad og Document.no: Vigrid's Beste Støttespiller på Nett
25. februar 2018

Rustad med Toppreklame for Vigrid og Tvedt på Document.no
Karine Haaland ærer Vigrid og Tvedt på Document.no

Etter at Vigrid ble knust og jeg, Tore W. Tvedt, ble for gammel til å drive aktiv virksomhet er det av største betydning at andre tar opp kampen mot de kreftene Vigrid og undertegnede ellers ville ha engasjert seg i. Og her har vi vært svært heldige. Både enkeltpersoner og grupper, med eller uten finansiell backing, har trådd til slik at situasjonen i dag faktisk ser lysere ut enn på mange år. Vi har også folk som representerer sakene våre på en utmerket måte på Stortinget og i Solberg sin regjering og på nett. For å nevne et par av dem:

Sylvi Listhaug i FRP har som enkeltperson i posisjon vært en solid og uredd murbrekker som har flyttet grensene svært langt mot Vigrid på Invasjonsfronten. At Listhaug er en ihuga kristenzionist og NAZIst (NAto-ZIonist) spiller i denne sammenhengen ingen rolle. For oss i Vigrid er det bare, kun og utelukkende resultatet som teller. Og Listhaug har levert.

Bjørnar Moxnes i Rødt ved sin argumentasjon om at Norge må ut av den nazistiske angrepsorganisjonen NATO. Moxnes har med det tatt et klart standpunkt mot NAZIsme (NAto-ZIonisme) og russofobisk krig i Donbass. Dette oppfatter vi i Vigrid som prioritet 1 i dagens situasjon. Og skulle jeg ha stemt et parti ville det bare på grunn av dette blitt Rødt i dag. Blir Europa igjen ødelagt av Anglozionistene har intet annet betydning likevel for da er alt tapt. At Moxnes er en ihuga kommunist/sosialist spiller i denne sammenhengen ingen rolle. For oss i Vigrid er det bare, kun og utelukkende resultatet som teller. Og Moxnes har levert.

Hans Rustad i Document.no I har kjempet på den anti-islamske barrikaden i en årrekke og gjort en glimrende jobb med å gjøre det norske folk til islamofober. Med det har han, etter vår oppfatning, gjort en kjempejobb for å fremme en grunnleggende rasistisk hvit holdning siden Islamofobi er den nye Rasismen i en mer spiselig innpakning. At Hans Rustad er en ihuga jødesleiker, kristenzionist og NAto-ZIonist i våre øyne spiller i denne sammenhengen ingen rolle. For oss i Vigrid er det bare, kun og utelukkende resultatet som teller. Og Rustad har levert.

Hans Rustad i Document.no II Hans Rustad fortjener i dag en ekstra porsjon skryt og takknemlighet fra oss i Vigrid siden han på sin utmerkede Islamofobiske nettside har to artikler om undertegnede. Det er langt i overkant av hva jeg hadde håpet på fra den kanten. Han har sågar klart å skrive navnet mitt riktig selv om jeg skulle ønske at de satte W. mellom fornavn og etternavn. Artiklene han har lagt ut er linket til øverst.

Når jeg først er i gang med å være takknemlig sender jeg en takk til Karine Haaland også siden hun personlig har tegnet et flott bilde, se øverst, med en grei liten tekst til i sitt bidrag. Karine er ukjent for meg, men hun ser ut som en attraktiv ung dame som jeg gjerne inviterer på lunsjbuffet i småbyen, Notodden, jeg bor ved. For ikke å risikere et #metoo-varsel, joda, risikoen er der for jeg har ikke passert 80 ennå, vil jeg be henne ta med anstand. Jeg foreslår i så fall den jødesleikende islamofobiske russofoben og NAto-ZIonisten, Hans Rustad. Velkomne skal dere være:)

Bli med i Vigrids Nordiske Sivilisasjonskamp eller bli slaktet som fortjent!

Nettadresse til denne artikkelen - Spre den gjerne videre!:)