.:Vigrid Forsiden:.

Terrorkrig i Afghanistan - Kommentarer:


Norge som Narkolakei
- i Afghanistan

4 Spørsmål
- Interessert Student


Terrorkrig i Afghanistan - Kommentarer:


Afghanistan - Hva med begrunnelsen?

Taliban-Norge - Hele artikkelen

Ifølge Aftenposten blir det nå en full gjennomgang av Norges militære og sivile engasjement i Afghanistan. En ekspertgruppe skal bruke et år på vurderingen. Aftenposten skriver at rapporten fra Forsvarets forskningsinstitutt vedrørende de norske militære operasjonene i Faryab-provinsen ikke er nok for politikerne som nå vil ha en total gjennomgang av Norges sivile og militære engasjement. Spørsmålet mange stiller seg er om mandatet til ekspertgruppen også skal omfatte begrunnelsen for at Norge gikk til krig i første omgang.

Norge deltok i Opiumsmafiaens krig

Som det fremgår av Taliban Norges dekning av saken, ble dokumentasjonen overlevert daværende statsminister Jens Stoltenberg sommeren 2010. Stoltenberg-regjeringen vedtok så efter en særdeles lang tenkepause at norske styrker skulle trekkes ut innen utgangen av 2014. Tenkepausen var vel lang, men bedre sent enn aldri.

Norge ble altså direkte lurt av amerikanske myndigheter til å gå inn i Afghanistan. Terroren den 11. september hadde aldri noe med Afghanistan å gjøre. Ti norske soldater har mistet livet på grunn av en løgn. Skal ekspertgruppen som skal evaluere Norges krig også ta et oppgjør med denne løgnen?


Den 3. Opiumskrigen raser videre

NATO, Norge og tafatte Glise-Jens fortsetter slaktingen i Afghanistan

Det afghanske folk er så langt i historien kjent som det folket som samtlige Imperier har knekt ryggen sin på. Fra før vår historiske tid via de indiske Mogulene, Alexander den Store til briter, russere og nå zionister. Rent materielt og ressursmessig har det zionistiske Imperiet det som skal til for å knuse afghanernes frihetsvilje. Det er enkelt nok: Det er bare å utrydde disse trassige barfotbøndene og erstatte dem med en raseblandet saueflokk med noen jøder til å styre seg slik som det nå skjer i hele den hvite verden.

Tafatte Glise-Jens deltar med liv og lyst i voldtekten av landet og regner vel med å få sin andel av kontraktene når Afghanistans naturressurser skal fordeles på erobrerne. Og imens regner det med kick-backs i form av milde gaver fra forræderne i Kabul.

Og bakom det hele ler den zionistiske dopmafiaen hele veien til banken mens den hvite verden oversvømmes av dop. Det er også ønskelig sett med ziolakeienes øyne siden det tar oppmerksomheten fra deres egen deltagelse i utryddelsen av de hvite folk. Brød og Sirkus - Alkohol og Fotball - Dop og Reality-TV. Slik dør den hvite rase.

Det kjempende afghanske folk er Frihetens Fyrtårn i dagens verden!


Judeokristent korstog mot Islam

Hykleri av Gahr-Støre

I et sammenhengende belte fra det innerste i Middelhavet til fjellene i Himalaya foregår det en zionistisk aggresjonskrig i form av et korstog mot Islam. Betegnelsen er ikke helt korrekt for den reflekterer kun det ytre. Egentlig er det riktigere å si et Hanukkah-tog mot Islam som et ledd i det zionistiske Imperiets bestrebelse på total verdensmakt for den internasjonale jødedommen. Kristenzionistene er bare dumme sauer som tjener til å finansiere krigen og ta støyten som kanonføde mens jødene selv spekulerer på Wall Street og går på Ivory-universitetene i USA.

Linken her går til landets slueste dobbeltsnakker og hykler som desverre innehar rollen som utenriksminister. Les talen og spy av dobbeltmoralen og hykleriet etterpå for å renske ut den vonde smaken fra munnen. Bildet øverst til venstre er en tilpasning av en europeisk poster som karakteristisk traff amerikanernes innsats i den 2. verdenskrig og ødeleggelse og erobring av Europa på kornet. Idag gjentar det samme seg i nevnte beltet. Til høyre vokter en korsfarer de viktige opiumsmarkene for den internasjonale opiumsmafiaen som var sure på Taliban's stopp i opiumsproduksjonen.

Afghanistans historiske frihetstrang er legendarisk! Ikke drep den!


Bruk jødemetodene fra den 2. verdenskrigMed den andre verdenskrig som modell

Hykleriske politikere jamrer og hyler over at soldater i felt innstiller seg på å være nettopp det; soldater i felt. Dessuten skjønner jeg ikke hvorfor det skal ta så lang tid å knuse all motstand i Afghanistan. Fatter det ikke i det hele tatt. Det er de samme internasjonale kreftene som viste oss hvordan krig skal føres i Tyskland og Japan med brannbombing av sivile og atombombing når ildorkanene etter napalmen ikke gjorde jobben grundig nok som fører krigen i Afghanistan. Lindemann-planen, oppkalt etter jøden Frederick Lindemann viste veien i Tyskland slik bildene over viser.

Strategien var effektiv og maks antall tyske kvinner ble drept med en varig senking i befolkingens vekst som resultat. Morgenthau-planen, oppkalt etter jøden Henry Morgenthau og støttet av jøden Kaufmann sin plan for å dele Tyskland og stjele industrien deres, ble også fulgt. Atombombene utviklet av teamet til jøden Oppenheimer sørget for å senke den japanske befolkningen kjapt. Hvorfor kriger man ikke like seriøst i dag? Bruk Lindemann-planen, Morgenthauplanen og Oppenheimerbomben. Gode og velprøvde jødiske kampmetoder alle tre.

Anvendt på Afghanistan vil det si sånn omtrent: Kabul og Kandahar atombombes på flekken. Alle andre byer teppebombes for å skape ildorkaner. Jagerfly flyr over landet med snatrende maskingeværer. Når landhæren settes inn fordrives de som er igjen mens kvinner, barn og sauer massevoldtas. Tar vi med oss bibelen til jødene også så kutt ned alle trær. Del resten av landet på naboene og er det noen folk igjen så reskoler dem til snille zionistslaver, etter tysk modell, som sender alt overskuddet av opiumsproduksjonen sin til Israel slik at de kan fordrive og drepe arabere.

Vennligst ikke ta det som står over som uttrykk for min eller andre Vigrideres mening. Men jeg sier som Bismarck sa for 150 år siden: "Afghanistan er ikke verdt livet til en eneste norsk soldat".


Slaget om Kandahar sommeren 2010

Gjennomgang av slagmarken

ZioImperiet planlegger et større slag om kontrollen over Kandahar og de to fruktbare dalførene i nærheten. Tidligere i år har Imperiet satt inn store styrker for å erobre nøkkelpunkter på tilførselsveien til Kandahar fra Pasjtun-områdene i Pakistan. Ziomedia skjuler den etniske vinklingen av frigjøringskrigen så godt de kan. Hovedsakelig er frihetskjemperne fra den største folkegruppen i Afghanistan, Pasjtun, mens deres hovedmotstandere er de etniske gruppene i nord. Slik går det gjerne med fleretniske stater. Enten må en sterk og sentral voldsmakt holde dem sammen eller de faller fra hverandre i et løst stammefellesskap. Det samme gjelder det fremtidige Norge. Bildet er fra "The Battle of Kandahar" i 1880 som britene vant.


Afghanistan - Krigspresidenten Obama kriger for jødene

Evig krig for jødisk verdensherredømme

Karen Kwiatkowski, oberstløytnant i det luftforsvaret og rådgiver for NSA: "Press fra politiske grupper driver Obama til å øke antallet tropper i Afghanistan. Det vi ser er en langsiktig fremskyving av den amerikanske støtten til Israel fra de to Bush-presidentene til Barack Obama. Amerikanske tropper i Afghanistan er en symbolsk og synlig trussel mot Iran. Iran er på ingen måte noen trussel mot USA men irriterer Israel. Det vi nå gjør i Afghanistan er en del av en mere omfattende Midt-Østen-strategi som omfatter politiske interesser i å gjøre saker og ting lettere for Israel."

Røverstaten Israel må fjernes fra kartet


Obama trapper opp krigen og belønnes med Nobels Fredspris

Med valget av mulatten Obama som etterfølger av Bush gjorde jødene en ny genistrek. Den uavhengige fredsbevegelsen rundt Sheehan var nøytralisert av jødiskeid media og den nye fredsbevegelsen som begynte å ta form var drevet av venstresosialister og raseblandingsfanatikere. Med den venstreorienterte mulatten Obama ble denne bevegelsen også nøytralisert ved et knips med fingeren og en utdeling av Nobels Fredspris. Bildet over viser hvordan Bush lar ballen gli over til Obama for å sette inn flere soldater for å trygge opiumsproduksjonen i Afghanistan for den internasjonale narkomafiaen. Vi vet alle hvem som står bak den.

Obama leverte varen øyeblikkelig og fulgte på med 30.000 nye tropper i Afghanistan etter at Bush først hadde plusset på 25.000 uten å få Fredsprisen. Litt urettferdig for i forhold til Obama fremstår nå Bush som rene fredsduen. Samtidig øker krigføringen mot Pakistan og nå åpnes en ny front i Jemen etter en svært så beleilig og amatørmessig "bombe" på et fly i Detroit. Med media i sin hule hånd behøver ikke zionistene lenger å gjøre seg flid med sine falske flagg operasjoner. Ziomedia svelger alt rått og hylder jødene og Obama som det utvalgte folk og den nye Messias.

Zionistenes angrepskriger truer verdensfreden!


Opium og Oljeledning

NATO's opiumskrig i Afghanistan

NATO er et redskap for jødiske makt- og pengeinteresser. Opiumstrafikken er en av de mest lønnsomme industrier i verden og er årsaken til NATO's invasjon av Afghanistan. I tillegg kommer selvsagt strategiske interesser og oljeledning med mere. Uansett er NATO blitt en skam for Norge.


Afghanistan: Olje, Opium og Strategi

Afghanistankrigen handler om olje, råvarer og det Sentral-Asiatiske Kjerneland

Olje, Opium og Strategi er årsakene til at zionistimpeiet og dets lakeistater har invadert og okkupert den selvstendige nasjonen Afghanistan. Det er garantert flere vinkler ved krigen også, men de tre holder lenge.